Autor: Tanjug

Info
19.06.2018.
12:53
Poslanici makedonskog parlamenta većinom glasova izjasnili se za izglasavanje Zakona o potvrđivanju sporazuma između Atine i Skoplja o novom imenu Makedonije.
  • Sedam

    19.06.2018 22:01
    Ja bih pristao da se zovemo kako god ko hoće, samo da dobijemo nezavisnost.
  • Мунгос

    19.06.2018 17:46
    Ништа страшно, сада ћемо наше рођаке одоздо да зовемо „Северномакедонци“.
    Али да пазимо да их не исмејавамо због тога, да нас не би подсећали да смо се и ми једно време звали „Србоцрногорци“. Захваљујући Коштуници и кумовима такође из ЕУ. Срећом, та иста ЕУ нам је после уклонила оно „црногорци“, овом приликом јој се захваљујем на учињеном добром делу.
  • Zoran

    19.06.2018 17:02
    Nije jedina
    Jovane. Čim postoji naziv Severna, to znači da postoji bar još jedna Makedonija. Jer da je ova jedina, ne bi se zvala Severna Makedonija. Ona druga, to jest prva, koja se zove samo Makedonija se nalazi u Grčkoj kao pokrajna. Pa eto valda Makedoncima smeta što su u toj drugoj, ne jedinoj i manje bitnijoj.
  • Smartass

    19.06.2018 16:05
    Lepo je njima, kad je OVO razlog da vichu "Izdajnici, prodali ste drzhavu!". Svratite malko u Srbistan, da vidite za shta mi sve NE vichemo to isto, a terbali smo davno.
  • Jovan

    19.06.2018 14:57
    Je l' može neko meni plastično da objasni zašto se ovi bune? Mi smo četiri puta menjali ime države, pa se ne sećam da je bilo ovakvih problema. Umesto Bivša Jugoslovnska Republika Makedonija, sad je Republika Severna Makedonija, je l' to baš toliko strašno? Zaista se ne razumem, ali meni to ne deluje kao kapitulacija zemlje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna