Autor: B92

Info
22.06.2018.
16:58 > 17:06
Policajci su, po nalogu suda, pretresli stan i uhapsili dizajnera Darka Kostića, koji je prijavljen za seksualno uznemiravanje maloletnika, saznaje B92.net.
  • @Eto vam

    22.06.2018 21:40
    To nije dete sa 14 godina, nego napupeli momcic koji u tim godinama ima iza sebe vec nekoliko godina pubertetskog ludila i seksualnog nagona koji probija sve granice. Kako se takve zelje kod muskaraca u nasoj kulturi ne osudjuju, za razliku od zena, mlad muskarac nije seksualno aktivan samo i iskljucivo ako nema s kim. To bukvalno znaci da momci u tim godinama apstiniraju iskljucivo zato sto devojke "ne daju". U manjinskim kulturama gde se isto vazi za devojke, znate i sami da sa 15 vec imaju i decu i muzeve. Evo sad saznajte i za gejeve - u gej svetu imaju sa kime, i vecina ih je u tim godinama poprilicno aktivna seksualno, po pravilu sa starijim iskusnijim muskarcima. Niko ih ne tera, sami traze. Ovog Kostica ne znam, pa ne mogu tvrditi sta je u ovom konkretnom slucaju, ali mogu sa sigurnoscu reci da neko kao on ima pred svojim vratima u svakom momentu poredjanih deset petnaestogodisnjaka koji zele to da rade s njim, njemu sasvim sigurno nije potrebno nekog da sili.
  • pljuj po ulici

    22.06.2018 20:54
    @zasluzeno
    Postuje se i RED! Ovde reda nikad nije ni bilo!
  • Zasluzeno

    22.06.2018 18:23
    Zadruga zadrugarima
    U zemlji gde je Zadruga glavna zabava, gde su zadrugari na funkcijama, gde je estrada vrh zivotnog uspeha i gde se skola i znanje omalovazavaju, deca ostaju na nivou Zadruge i idu na "slikanje". Ostali koji imaju pameti beze u inostranstvo gde se ceni znanje i rad.
  • Zoja

    22.06.2018 18:19
    Igrom slucaja gledala sam gomilu dokumentaraca o ubijenim i silovanim devojcicama i decacima u Srbiji. Danima ne mogu da dodjem sebi od mucnine. Ovo je OGROMAN problem koji nismo nikad resili!

    Ja sam apsolutno za hemijsku kastraciju, zatvor na minimum 15 godina i izopstavanje iz drustva - i to da im se produzava beskrajno sve dok tim psihijatara nije 100% siguran da su izleceni. Ili fizicka kastracija ako oni to izricito zele. I apsolutno sam za stroge minimalne kazne bez pomilovanja kao u Grckoj!

    To su monstrumiza koje nema leka i koji vremenom prave sve gore stvari i na kraju zlocine. Uostalom treba psihoanalize raditi redovno. Nike to nikakva represija nego dobrobit drustva, tako bi eliminisali i mnoge druge probleme. Srbija manijake i ubice pusta na ulicu, psihijatrije su ne blage nego bezopasne - daju im tablericu i ajs na ulicu.

    Poenta je i u prevenciji ali prvo cistka!

    Jedino sto me raduje jeste sto u nasim zatvorima takve likove srede drugi zatvorenici ali nije to resenje...

    Strasno
  • Eto vam

    22.06.2018 17:56
    Rezultati Pinka i Granda
    "...da je kod Kostića otišao kako bi ga on fotografisao." Normalni ljudi vode svoju decu na slikanje kod fotografa i znaju da se slikanje placa. Nije slucajno krenuo pa zalutao u taj stan. Gde su roditelji decaka? Zasto su pustili dete da ide kod nepoznatog muskarca u stan? Verovatno su svi kompletno blesavi i zarazeni estradom, Zadrugom, Pinkom i Grandom, gde se lova zaradjuje lako..u.mraku, preko kreveta. Sve rade samo da se izvuku iz bede i nemastine.
  • Zivan

    22.06.2018 17:04
    Bušač maloletnih muškaraca...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna