Autor: Tanjug

Info
24.06.2018.
12:03 > 12:38
Predsednik Austrije Aleksander van der Belen upozorava na posledice mogućeg raspada EU.
  • Мунгос

    25.06.2018 01:35
    Нешто се мислим,
    пада шупљикави камен одозго у Олујно немирно море, гледа како лопта ван дер Белен плута док је таласи бацају лево-десно. Шта ли мисли Шупљикави камен?
    Шупљикави камен гледа лопту како плута, па каже: „Благо теби.“.
  • Мунгос

    24.06.2018 20:49
    Председник Ван дер Белен помало кукумавчи.
    Не треба да се толико секира, још 2004. године нам је обелодањена декларација да Уједињење Европе треба да буде: Чврсто, Фундаментално, Трајно, Нераскидиво и Дефинитивно. Онда је 2009. године велики Ксавијер Солана додао и „Неповратно“.
    Дакле, све је под контролом, нема потребе да мењамо то што мале земље профитирају уласком у ЕУ. Наравно да и Немачка припада у мале земље, како је мудро констатовао Ван дер Белен. И никада неће бити лопта у олујном немирном мору.
    Зато нека се добро запита онај који има намеру да промени Чврсто, Фундаментално, Трајно, Нераскидиво, Дефинитивно и Неповратно приступање, па да иступи из овако повољног уговора.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna