Autor: 021.rs

Info
25.06.2018.
14:18 > 06:22
Naplatna stanica Feketić u smeru ka Subotici od danas će biti zatvorena.
  • za crnica

    26.06.2018 20:55
    Crnicu ta petlja nije bila zatvorena po znacima godinu dana...koristim je cesto (jednom u dve nedelje) i nikakav znak da je petlja zatvorena ne postoji.
    Ono sto meni nije jasno je sledeca cinjenica - pre mesec dana je Vojput u roku od dve nedelje presvukao novim asfaltom deonicu od 6 km (da da, i kod nas mze brzo da se radi) od OMV pumpe kod B. Topole prema petlji Feketic. Taj deo je kao da ste u Austriji koliko je kvalitetno odradjeno. I sad, umesto da nastave presvlacenje odatle ka petlji Feketic oni ostavljau jedno 6 km KATASTROFALNOG puta i rade oko petlje Feketic. Nema smisla.

    Hajde da taj deo puta nije zreo za obnovu, ali je toliko los da je plakanje voziit po njemu. I sad ga PRESKACU i rede ovaj deo??? Nema smisla...
  • Crnić

    25.06.2018 08:07
    Zna li se...
    ... da je ta petlja zatvorena već godinu dana jer tako znak pokazuje?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna