Autor: Beta

Info
24.06.2018.
16:47
Član Komisije za spoljne poslove Predstavničkog doma Sjedinjenih Američkih Država Eliot Engel ocenio je danas da su "zavaravajuće" tvrdnje o povlačenju priznanja Kosova potpuno netačne i da bi Srbija trebala da se odrekne takve politike, jer je nezavisnost Kosova nepovratna.
  • Мунгос

    25.06.2018 00:37
    Наравно да овог Албанског лобисту треба озбиљно схватити, не зато што прима скромну плату за своје лобирање. Већ зато што је он увек радо виђен гост на Космету, и увек га угосте његовим омиљеним јелом „ташак са сармом“. Зато је и ред да им се он вишеструко одужи. Као ово сада.
  • rodoljub

    24.06.2018 21:50
    zasto da ne
    Amerikanci su dokazani lazovi i zato verujem da je istina ono sto kaze Dacic, a ne to sto prica ovaj Amerikanac. Uostalom, zasto on trazi da se Srbija odrekne politike koja daje rezultate ? To im smeta, jer da nije tako, ne bi on to trazio .
  • mitar mitra mitar

    24.06.2018 21:12
    neeeeee, ja sam mislio da je istina, da bedzet laze, kao ono gljivica lazov bio lazov osto
  • Limanac

    24.06.2018 19:38
    DIPLOMLATIJA
    Ivica Dacic,covek koji je zalutao u diplomatiju ,zamlacuje naivni narod iznoseci lazne vesti da neke zemlje povlace priznanje Kosova.Pronasao je nacin da o narodnom trosku obilazi egzoticne zemlje pod izgovorom da ih ubedjuje da povuku priznanje Kosova.Umesto da se bavi onim sto je stvarni diplomatski posao ,ovaj kafanski zabavljac,protura lazne vesti za domacu upotrebu bez imalo stida .
  • Nik

    24.06.2018 19:36
    Nezavisnost?
    Ako je Kosovo stvarno nezavisno čemu pritiskanje Srbije da se saglasi sa članstvom Kosova u UN? Ako je nezavisno, zašto ne može samostalno da formira svoju vojsku, nego traži odobrenje za to na sve strane? Ako je nezavisno, zašto to ne priznaje 5 zemalja EU? Dakle, stvarno stanje je da je Kosovo nezavisno od vlasti u Beogradu (voljom nasilne intervencije NATO), ali ne i međunarodno nezavisno, kao što su to druge države, jer se nezavisnost može izboriti samo sopstvenim snagama. Onda ti niko ne može naređivati i davati ( ili ne davati) saglasnost na tvoje odluke.
  • amerofil

    24.06.2018 19:32
    Vise verujem ameru nego nasima .
  • Aleksandar

    24.06.2018 18:29
    Ovaj ima facu kao Kaponeov knjigovođa :D

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna