Autor: Tanjug

Info
24.06.2018.
21:45
U Novom Pazaru će biti upriličena proslava povodom pobede Redžepa Tajipa Erdogana na izborima za predsednika Turske i njegove AKP na parlamentarnim izborima.
  • b

    26.06.2018 11:40
    @Lalosh238
    slobodno izbaci merkelovu, a ubaci orbana jer za razliku od zemalja odakle dolaze ovi s tvoje liste, nemačka itekako ima stabilne i demokratske institucije koje garantuju demokratske izbore.
    sad, da li podržavaš politiku merkelove ili ne, to je druga stvar.

    a što se tiče slavlja ovih nesrećnika po pazaru i sarajevu - vole ljudi da hodaju unazad, pa to ti je. dole napredak, vraćajte nam srednji vek, vraćajte despotiju i čvrste ruke i blato! svaka vam čast, braćo.
  • Lalosh238

    25.06.2018 03:27
    Sta je i bilo drugo za ocekivati , ista prica kao i ovde i dalje Erdogan-Putin-Milo-Lukasenko-Dodik-Vucic-Merkel, pa ne postoji kradja glasova samo u Srbiji , po istom receptu AV ce biti dozivotni predsedn.. Ovaj VODjA...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna