Autor: Politika

Info
05.07.2018.
08:28 > 09:01
Uprkos uveravanjima zvaničnika da se dužnička kriza "Agrokora" neće odraziti na kompanije koje pod kapom ove hrvatske firme posluju u našoj zemlji, "Frikom" i "Dijamant" pogoršali su svoje poslovne rezultate
  • N.Sad

    05.07.2018 11:39
    Preko noci lose posluju, kao nekakva susa je u pitanju i ostale gluposti. Siguran sam 100000% da je u pitanju izvlacenje novca iz tih firmi tako stoce prikazati gubitke i lose poslovanja. Niko u nasoj drzavi to ne proverava jer je ogroman novac u igri a samim tim i visoka svota za mito da se zazmuri na sve sto se desava.
  • Dejan

    05.07.2018 10:26
    cor
    Todoric je znao od koga sme da zajmi novce, od rokfelera i rotsilda nije smeo, zato je otrcao kod rusa i svesno radio kako ne treba a oni svesno dali novac koji nije mogao da vrati, zato je i sber banda i uletela na balkan kao vlasnik svega i svaceg ! Kraj price, sad vidite skim je todoric imao dil a zute treba pitati sto su dali frikom i dijamant da ih kupi za sitnicu !!!
  • Pupi

    05.07.2018 09:46
    Taj Agrokor je jedna od najvecih muljacina koja prevazilazi okvire drzava, gde su umesani svaciji prljavi prsti ukljucujuci sve top politicare. Hrvatsku su gurnuli u finansijski ambis njihovi a nas nasi. Sta da ocekujemo - nista - posle ovih i ovde i tamo nece ostati nista ni Srpsko ni Hrvatsko. Jedino ce idioti nastaviti glasati za hostaplere a ljudi masovno bezati napolje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna