Autor: 021.rs

Info
05.07.2018.
18:27
Udruženje "Čepom do osmeha" sastavljaće mozaik od plastičnih čepova na 100 metara kvadratnih u nedelju na festivalu "Dunavski bal" u Bačkoj Palanci.
  • Sakupljač

    06.07.2018 08:42
    BRAVO
    Sve pohvale za ekipu iz udruženja. Barvo za sve poduhvate koje radite. Treba probuditi svest kod ovog naroda koji jedva spaja kraj sa krajem i ima svojih briga, da malo razmisli i shvati da ima onih kojima je teže nego njima samima.
    U Novom Sadu sam vodio decu da slažemo čepove na Trgu Slobode prošle godine kada je bilo organizovano pravljenje mozaika.
    Ja sam se toliko već istrenirao unazad par godina da kad vidim čep na ulici, podignem ga i stavim u džep i ubacim u kutiju koju imamo u prizemlju zgrade. A naša vredna komšinica Milica to skupi i odnese u Udruženje u Ćirpanovoj ulici.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna