Autor: N1

Info
13.07.2018.
22:46 > 22:49
Grupa od oko 150 učenika koja se pre dva dana uputila u Španiju na ekskurziju, po dolasku u španski grad Ljoret de Mar, nije mogla da uđe u hotelski smeštaj koji je bio rezervisan u okviru aranžmana koji je uplaćen u agenciji "B2R", kažu za N1 roditelji koji su poslali decu u to letovalište.
  • Dejan

    14.07.2018 12:17
    CCccc
    Umesto da idu da rade, decica se provode, kad tako nauce i naviknu se, posle samo traze provod, zureve, splavove...
  • N.Sad

    14.07.2018 11:29
    Niko ne spominje odgovornost direktora skole, profesoricu istorije koja je u privatnoj reziji organizovala putovanje u Spaniju. Oni su kao zasticeni beli medvedi isto kao ministar Ljajic. Zanimljivo je da niko iz opozicije ne trazi njegovu smenu zbog dugogodisnjeg haosa i na hiljade prevarenih gradjana i dece. Zalosno je da neko svaki put popravlja nastalu stetu kad se steta desi umesto da se spreci da do stete ne dodje. Mi nismo za EU mi smo tu gde jesmo jer EU ne trebaju ministri koji ne rade svoj posao i kojima je jedini posao da udju u sto vise upravnih odbora. Svi mi znamo kako se organizuju ekskurzije i ko uzima novac da bi se islo na odredjene destinacije. Ne brinite profesori su sebi uzeli proviziju a vi deco....
  • @ Zivan

    14.07.2018 10:55
    Domovina?
    Zivan 14.07.2018 • 07:04
    Šta će oni u Španiji, školska eskurzija bi trebalo da bude uklopljena u nastavni plan i da se putuje po domovini.

    Kakva bre domovina!? Otazbina!! Mila nam i napacena majka Srbija, gde je svaki metar (onaj sto ce Vucic dobiti na Kosovu), kvadratni metar Beograda na vodi i svaki kubik vladinih limuzina marke "Gospodar prstenova" natopljen krvlju i znojem generacija sto.., ovaj Srba koji nisu zalili truda da ugode vladarima a u isto vreme nisu imali m..., htedoh reci zelje da ista menjaju.
    Deca treba da proputuju svetu srBsku otadzbinu uzduz i popreko, od Obrenovca pod vodom, preko Beograda na vodi, Nisa (bez aerodroma), do Grdelice, najteze putne deonice u poznatom univerzumu, gde ministarka kao Sizif gura kamen od bar 200 tona uzbrdo. U povratku da vide Palmalend, nekad poznat kao Jagodina
    Eventualno moze ekskurzija po Dodiklendu, tj. Re[ublici SrBskoj, ali da paze da slucajno ne kazu "burek sa sirom", inace ce biti mrtvih.
    Domovina je tamo gde je dom, a sve vise Srba ima dom van Srbije, znaci Srbija im nije domovina. Niti ce biti.
  • LOL

    14.07.2018 09:55
    Ja ne mogu da verujem sa kakvim ljudima ja delim kiseonik. Kakve ste vi moralne gnjide kada u celoj prici problem vidite u tome da deca putuju u inostranstvo?To nije vas problem to je izbor dece i roditelja.Sto se mene tice i treba da putuju u inostranstvo da nesto vide i nauce a ne da ih vucaraju po nasim polutrulim hotelima za basnoslovne pare. Da imalo razmisljete racionalno videli bi ste da je problem ove price u startu drzava koja nije na vreme regulisala rad agencija i nefunkcionalno sudstvo koje podstice kriminalne radnje pojedinaca ne cineci nista po tom pitanju i naravno sama agencija koja je prevarila ljude.
  • Futog

    14.07.2018 08:39
    Www
    Drzava je krivac! Dala je dozvole tim agencijama sada neka vrate pare
  • NS

    14.07.2018 08:11
    Upravo slušam ministra Ljajića koji kaže da je ovo čisti kriminal a i jeste. Međutim, iako se prevare nižu jedna za drugom ne znam da je i jedan vlasnik uhapšen.
    Imao sam problema sa jednom takvom prevarantskom agencijom ali ne smeš reći u policiji ili na sudu da su to lopovi i prevaranti jer mogu da me tuže.
    Neče biti ovome kraja dok god se nešto hitno ne preduzme i odmah posle ovakve prevare vlasnika treba smesta zatvoriti da neki novi prevaranti razmisle jer ovako sse ozbiljne prevare nižu jedna za drugom i nema im kraja.
  • Novosađanka

    14.07.2018 07:34
    Strašno!
    Uskoro će oni koje neko NIJE prevario biti vest, jer ovo je mejnstrim u našem turizmu. Hoće li "država" konačno preduzeti nešto, pa ove vesti čitamo svakodnevno?! Jadna deca, ostavljena na milost i nemilost u inostranstvu! Ee, u kojem Mordoru mi živimo, tuga!
  • /

    14.07.2018 07:26
    /
    'koji je bio rezervisan' treba bolje definisati

    ocigledno je da nije bio rezervisan nego su pare maznute.
    sluzba zato lobira da ekskurzije budu u srbiji kako bi nastavila i pojacala trend sa kradjom para.
  • Mile

    14.07.2018 07:18
    Srpski biznis ne drži vodu u Spaniji.Prevaranti.
  • taxxv

    14.07.2018 07:09
    odmor iz raja
    Ovo je četvrta turistička agencija u nizu (ako sam dobro prebrojala) u poslednjih mesec dana koja nije ispunila ugovorene obaveze. Easy money!
  • Joca

    14.07.2018 07:09
    red i disciplina
    Nema potrebe da se panici,veoma pametni, obrazovani i sposobni ljudi,objasnice vam da u Srbiji vlada red,rad i disciplina a za to su oni zasluzni a ovo sto se desilo mora da je neka greska. Ako neko kojim slucaje ne poveruje u takvo stanje,mogu onda ONI i na drugi nacin da ti objasne.
  • Zivan

    14.07.2018 07:04
    Šta će oni u Španiji, školska eskurzija bi trebalo da bude uklopljena u nastavni plan i da se putuje po domovini.
  • Perica

    14.07.2018 06:37
    Dokle vise
    Ovo je smesno i zalosno.
    Jel misli ova drzava da narod nalazi pare na ulici. Gde je policija i sudstvo ,
    Jel ovo priprema za EU i poglavlje o vladavini prava .
  • Vule

    14.07.2018 06:21
    Glupost
    Kakva bre eksurzija za vreme raspusta?????!!!
  • dado

    14.07.2018 01:10
    pa.. ajmi svi opet da zaokruzimo napredne… super nam je..
  • Podbarac

    14.07.2018 00:34
    Zagadjena sredina
    Sve vise obmana gradjana od strane turistickih agencija samo pokazuje da su ovoj zemlji obmane,i prevare postale sastavni deo svakodnevnog zivota.Lazi ,koje se svakodnevno serviraju od strane predstavnika vlasti i njihovih medija ,zagadjuju drustvo i stvaraju klimu da je laz nesto sasvim normalno.Ako se tome dodaju lazne diplome,doktorati,divlja gradnja,onda se stice utisak da je postovanje reda i zakona samo za naivne.
  • V

    13.07.2018 23:54
    dosta
    Kad počnu da pune zatvore ovim šljamom od agencija, prestaće prevare.
    I meni je lično agencija iz Smedereva dovela ekskurziju od 1200 decei.
    Kad je trebalo da plati, vlasnica je zatvorila agenciju i pobegla za Kanadu.
    Odavno se to radi, samo mediji to nisu prenosil, tako da nam nije bio poznat obim prevarai.
    Agencije bi morale imati garancije u vidu obaveznih fondova, čija bi visina morala biti proporciona obimu posla koji obavlja.
    Iz ovih fondova bi se u ovakvim situacijama plaćali aranžmani koje agencija nije uplatila.
  • Izvšavamo se....

    13.07.2018 23:42
    Mora da su izvršitelji naprasno napali turističku agenciju
  • Ovca

    13.07.2018 23:23
    Znak
    Kome nije jasno koliko smo propali moze samo da pogleda sta se ovoj deci desilo.

    Krivi su domaći muljatori.

    A vi nastavite zarad svojih manjih ličnih interesa da glasate za ovakve likove i uzivajte kad vam deca spavaju po hotelskim lobijima u stranim zemljama.
  • Gadovska država

    13.07.2018 23:07
    puna gladnih prostaka
    Ali zato smeštaj mogu da plate novom Dina karticom preko "Čajna pej" sistema. Uštedeće na proviziji.

    Nastavlja se pljačka običnih građana. Naravno: "Ovo je sve slučajno, vlasnik agencije izjavio za novine". Zeznuli ga Španci. "Znate kakvi su Španci itd".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna