Autor: Tanjug

Info
15.07.2018.
08:44 > 13:25
Putnička vozila duže se zadržavaju na graničnim prelazima Srbije, a najduže čekanje do dva sata je na prelazu Gradina između Srbije i Bugarske, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
  • Djed

    15.07.2018 15:57
    Ukidati granice i oterati komunjare!
  • Lala

    15.07.2018 14:55
    Enp
    Džaba nama elektronska naplata (enp) kad na Pazovi radi samo jedna traka a i u tu žutu traku ulaze svi a policija nereaguje na kršenje ulaska u žutu traku, već stoje posle naplatne rampe a mi koji platimo unapred prolazak na naplatnoj rampi (enp) smo kažnjeni jel radi samo jedan prolaz na Pazovi, a žutu traku za taj prolaz niko ne kontroliše. Ko nam je kriv što platimo unapred da bi brže prošli ipak je ovo Srbija gde nevaže baš zakoni.
  • NezavisniVojvodjanin

    15.07.2018 14:25
    Sve lazu sto kazu
    Jp Putevi vas lazu, ja sam licno juce oko 16h iako imam TAG bio zaglavljen u koloni ravno 1 sat ispred naplatne rampe stara Pazova. ENP prolazu je nemoguce prici jer su sve tri trake autoputa okupirana sa vozilima. Kolona je pocinjala da se stvara otprilike pre drugog nadvoznjaka poznatog po tome da tamo Radar uvek stoji u hladovini . Eto toliko o istini i lazima nesposobnjakovica u JP putevi. Bahato samo bahato...
  • bananarama

    15.07.2018 14:10
    Kod Mađara su uvek velika zadržavanja na izlazu. Pošto su oni u EU onda na graničnom prelazu ima dosta policajaca iz Austrije, Nemačke, Danske,.... koji vrše dodatne kontrole svojih dražavljana. Na primer, Mađar pregleda dokumenta i vozilo nekog Austrijanca i što se Mađara tiče on je završio svoj posao. Onda istom tom vozilu prilazi austrijski policajac, pregleda dokumenta, vozilo a potom podatke ubacuje u austrijski sistem za kontolu i mora da sačeka par minuta na rezultate pretrage.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna