Autor: Kamatica

Info
17.07.2018.
11:52
Prodaja "paketa pomoći na putu" raste u vreme godišnjih odmora, kada veliki broj turista svojim automobilima kreće na putovanje.
  • Nomad

    17.07.2018 13:07
    Svake godine sam kupovao AMSS Super paket pomoć na putu, i na sreću nije mi trebao. Ove godine prvi put rešima da ne uplatim AMSS, već sam uzeo kod Dunava VIP paket jer sam dobio popust zbog kupovine putnog osiguranja.

    Malo je reći da sam razočaran šta njihova pomoć na putu pruža, tačnije ne pruža. Imao sam peh da mi auto stane u Makedoniji. Nije bio ozbiljan kvar, nešto što se sa alatom i rezervnim delovima rešava za 10 minuta. Kada sam pozvao kol centar i ispričao šta mi se desilo, odmah sam dobio odgovor da pomoć na putu u koju su uključene "popravke do 200e" to ne porkiva. Tačnije "popravke do 200e" su doduvavanje guma, donošenje goriva, startovanje na kablove i to je to. Ni objašnjavanje da ja mogu da otklonim kvar, samo da mi donesu alat i deo - ni to ne rade.
    No snašao sam se sam, i nastavili smo put sa minimalnim zakašnjenjem. Ne sporim da su ljudi u kol centru ljubazni, ali šta njihov paket pokriva je smejurija.
  • Johny O.

    17.07.2018 12:50
    putevi
    A o stanju puteva ništa? Naletiš na rupu na putu i oštetiš vozilo ? Šta je to onda? Ovo još jedna otimačina!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna