Autor: Tanjug

Info
19.07.2018.
08:29
Makedonski premijer i lider SDSM objavio je sinoć da bi pitanje na referendumu koji bi trebalo da se na jesen održi u toj zemlji moglo da glasi "Da li ste za članstvo u EU i NATO, uz prihvatanje Sporazuma Republike Makedonije i Republike Grčke"?
  • Hristopulos

    19.07.2018 13:53
    Trik
    Jasno je da je reč o trik pitanju, kao što Mika reče - trebalo bi raspisati tri referenduma.
    Isto kao kada bi kod nas Vučić raspisao referendum sa pitanjem: " Da li ste za to da Srbija uđe u EU, NATO i da prizna KiM".

    A ne verujem ni da će Grci dugo ćutati na "istorijski" sporazum, jer većini smeta što naziv Makedonija i dalje opstaje u imenu severnog komšije.

    U svakom slučaju, seme razdora se i dalje dobro prima na Balkanu, viševekovna uspešna praksa imperijalističkih sila.
  • Johny O.

    19.07.2018 13:02
    pitanja
    Zamislite koja če vam pitanja AV postaviti na referendumu ?
  • Mika

    19.07.2018 09:39
    To nije referendum

    To nije referndum !
    Tu postoje tri odvojena pitanja: EU, NATO i sporazum sa Grckom. Prakticno je za svako pitanje potreban poseban referendum.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna