Autor: Tanjug

Info
21.07.2018.
14:23 > 14:33
Agencija za borbu protiv korupcije trebalo bi da dobije nova ovlašćenja za vođenje "proširene administrativne istrage".
  • Predragg

    22.07.2018 01:04
    Samo glumataju toboz demokratsku kontrolu politicara,a kao jedan od uslova EU da licimo na normalnu drzavu. Cinjenica da su i za ovo i za Zakon o dostupnosti informacija,kazne samo prekrsajne,novcane (a placaju ih budzeta,nasih dzepova),a ne kriivicne-zatvorske,znak je da se radi o saradi,posebno kada nase harambase orgijaju.
  • piksu

    21.07.2018 21:39
    maštovito
    Svaki inspektor koji vrši kontrolu u privatnim firmama, ima više nadležnosti i autoriteta od ove agencije. Nije mi jasno, ako im je za dobijanje informacija potrebna saglasnost osobe koju proveravaju, šta se dešava u slučaju da im dotični istu ne da?
    Ako do danas, prilikom provera državnih organa, agencija nije dobijala podatke na uvid, kako su funkcionisali i da li su donosili zaključke na rekla-kazala principu ili zapošljavaju vidovite?
  • Naučiš nešto novo

    21.07.2018 16:27
    iznenađen sam saznanjem
    Nisam ni znao da imamo Agenciju za borbu protiv korupcije!!!
    Neverovatno!!!

    Možda je to zato što ništa ne radi i samo postoji kako bi:
    a) zaposlila članove koji to zasluže na terenu
    b) kako bi postojao privid da se nešto pozitivno dešava u državi.

    Realnost je, pokazala je praksa nebrojano puta, da Ustav i sve te agencije postoje reda radi, i kako bi se stisnuli oni slabiji.
  • kiki

    21.07.2018 16:15
    Ovo je agencija koja je pod najjacim uticajem vlade. Sluzi samo za obracun sa nepodobnima i protivnicima. Inače bi sklonila ili av ili slinu jer je kumstvo sukob interesa
  • Servus

    21.07.2018 14:50
    Auu malo da se popravi fasada valjace u izvestaju za EU..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna