Autor: Tanjug

Info
22.07.2018.
16:47 > 19:28
Mladi u Srbiji su neverovatno talentovani, sviraju fenomenalno i treba da veruju u sebe bez obzira na teškoće, izjavio je jedan od najboljih violinista svoje generacije i koncertmajstor Londonskog simfonijskog orkestra Roman Simović, koji kaže da se u Londonu oseća dobro, ali da njegovo srce tamo ne pripada.
  • Kaćanka

    23.07.2018 17:33
    Svi smo mi prijatelju umetnici....neko kao pekar, neko violinista...neko traktorista... kako je moj otac umeo da uzore, poseje, podrlja, okopa i obere...okruni, samelje, zamesi...ispeče i decu nahrani...niko ga umetnikom nazvao nije a usput je svirao frulu bolje od Dugića...drzava mu nista dala nije, nije ni tražio...srce mu bilo i kucalo u Vojvodini!! Da je novaca mogli bi nas i serpama zvati...ovako živim u Londonu a volim tamo daleku...ljubav je umetniče moj prvo žrtva....prvo daješ uvek a slučajno mozda jednom nesto i dobijes!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna