Info
06.02.2011.
09:02 > 20:40
Predsedništvo G17 će u ponedeljak odlučiti koga će da predloži da bude novi ministar zdravlja umesto Tomice Milosavljevića, piše "Politika".
  • Lekarka

    06.02.2011 13:05
    Dokle ovako
    Reforma koju je sproveo bivsi ministar iz redova G17 ima samo jedno ime: novac na prvo mesto, a briga o zdravlju usput! Radeci 33 godine mogu reci da je kompletan zdravstveni sistem razoren, haotican, nejasne naredbe stizu svakodnevno, administracija je udaljila nas lekare od pacijenata. Zalosno je sto moramo raditi protiv sopstvene savesti postujuci odluke nekompetentnih organizatora rada. Zar ponovo iz G17?
  • Dr Petrović

    06.02.2011 11:36
    Ministokratova Zakletva
    - U času kada stupam među članove lekarske profesije, svečano obećavam da ću svoju dužnost obavljati uz obilati mito. - Lečiću pacijente nevezano za rasu, religiju, nacionalnost, i neću praviti razliku u tome da li je doneo viski ili domaću, tj. prase ili pile.- Uvek ću priteći u pomoć kolegama na poslu, a pogotovo studentkinjama na praksi, kada treba da im pokažem kako da se ubode.- Poštovaću tajne koje nosi medicina, i najstrože štititi interese kolega iz porodilišta pri prodaji tek rođenih beba.- Trudiću se svim silama da se iskorene pacovi iz svih medicinskih ustanova, i poštovaću želje pacijenata, čak i kad traže promenu posteljine.- Najveća briga će mi biti zdravlje pacijenta, i profesionalno rešavanje ukrštenica u što kraćem roku.- Radno vreme i vreme pauze ću poštovati u minut, sve po propisima koje ću i odrediti.- Obavezujem se da ću voditi računa o starim i nemoćnim licima, prepisujući im savremene terapije na bazi lekovitog blata, a sve u cilju navikavanja na zemlju.- Sve što sam obećao, obećavam svečano, pozivajući se na svoju čast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna