Autor: S. K.

Info
20.08.2018.
00:15 > 09:28
Novak Đoković je večeras konačno osvojio Masters u Sinsinatiju, jedini od devet turnira iz serije 1000 koji mu je nedostajao, pobedivši u finalu dosadašnjeg sedmostrukog pobednika i svog velikog rivala Rodžera Federera rezultatom 6:4, 6:4.
  • VladaN

    20.08.2018 20:22
    sve cestitke..
    ...velikana svetskog tenisa. Gde je sada onaj idiot Djukanovic?
  • Divna

    20.08.2018 08:28
    Sve čestitke velikom majstoru i čoveku,tako se predstavlja država i ne sumnjam da će opet biti broj jedan,ali nije to ni najvažnije.Srbiju samo u svetu znaju po Novaku,a o političarima,lopovima,kriminalcima,huliganima,ratovima,znaju samo ova okolina i to bolje za sve nas da se nikad nisu ni pojavili!
  • Futog

    20.08.2018 07:48
    Www
    Hvala Novace! Moze li sada komentar Djuke molera!
  • Joka

    20.08.2018 07:36
    Bravo čoveče, sve najbolje u životu ti želim.
  • Pawlle

    20.08.2018 06:10
    Bravo
  • Ns 49

    20.08.2018 05:35
    Veliki sam Đokovićev fan i on je odličan primer za sve mlade ali i sve naše uspešne ljude koji ulaže novac u svoju zemlju ali i čini plemenita dela.
    Zadnja 2 turnira nije baš igrao kako on ume ali srećom ni njegovi protivnici nisu bili bolji pa je nekako uspeo da osvoji čak i izuzetno značajan Vimbldon a i da se povrati u svakom pogledu pa i finansijskom.
    Federer je igrao dobro ali je ipak i on imao grešaka kao i drugi pa ga je Nole ipak uspeo da dobije i ostvari istorijski uspeh.
    Lično mi je gledanje njegovih mečeva povremeno teško i oduzima puno vremena ali baš sam se "navadio" na Noleta, a ne mogu da razumem ljude koje je baš briga za njegove mečeve.
  • bora

    20.08.2018 02:43
    Nole Majstore
    A ono sto mi se najvise svidja je sto je dobio mog "ljubimca" Pederera. Pederer je namerno preskocio Rogers Cup u Torontu da bi ostao svez za Cincinnati u pokusaju da spreci Noleta da osvoji Golden Master, odnosno da on pokusa da dobije Monte Carlo i postane prvi koji je osvojio Golden Master. Ovo je rekord za Noleta koji vise niko ne moze da obori. Ostaje mu jos da dogura do 19-20 major titles i Olimpijsko zlato pa da bude Nole The GOAT (Greatest Of All Time) :)
  • Dr Milanče Mitovski,

    20.08.2018 02:28
    НОВАК ПИШЕ ИСТОРИЈУ ТЕНИСА!
    Новак постаде златни мастерс, први у историји светског тениса. Освојио је све мастерсе и гренд слем турнира. Не жалећи непреспаване ноћи, гледајући мечеве Ђоковића, нашег Нолета, сачекао сам и овај светски тениски и историјски тренутак са поносом и пуног задовољства. Драго ми је што се Новак успешно вратио врхунском светском тенису. У то име и у своје честитам Новаку овакав јединствени случај у светском тенису. Поздрављам Новака и његову породицу и тим с којим ради, на првом месту Марјана Вајде у то име испевао сам песму само Ђоковићу:

    И СИНСИНАТИ ПАДЕ??
    (Пред краљем тениса, Ђоковићем)

    Стиже први пехар мастер
    Синсинати у Охају,
    Залепи се као фластер,
    Да сви то већ знају,
    Уради Новак Ђоковић,
    И у виду то сви га имају.
    Не баш као златни сатић,
    Гем за гемом сви падају
    Редом: Џонсон,па Маннарино,
    Димитров, Раонић, Ћилић
    И Федерер, на крају.

    Недостајући чекани пехар
    У Нолетовим је рукама,
    Подигнут нама за мерак,
    Са предходним мукама.
    Заборав стиже за часак,
    Време за славље у нама
    Непрестано даје зрачак,
    Наде, да ће се рекордима
    Још украсити наш Новак.

    Жеља је, Новак даље,
    Увек само тако, даље,
    У победама што даље,
    Новак обећа то за даље,
    Честитке Новакове публике
    Са жељом у победи даље,
    Даље, Новаче и само даље,
    Пиши своју историју!
  • kuzze

    20.08.2018 00:30
    Ole
    ko zna - zna...
    pametnom dovoljno
    Bravo Đole !! iskrene čestitke i hvala Ti
  • Terazijski Crnogorac

    20.08.2018 00:27
    SSSS
    Novak Djokovic je najveci ambasador Srbije u istoriji srpskog sporta. Kad kod pokleknemo kao nacija Nole nam osvetla obraz.
  • Zivan

    20.08.2018 00:21
    Briljantna pobeda, sve pohvale Novaku!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna