Autor: 021.rs

Info
07.09.2018.
14:47 > 14:51
Predstavnici Razvojnog fonda Vojvodine prethodnih dana obilazili su privrednike širom Vojvodine kako bi ih upoznali sa dostupnim kreditnim linijama Fonda, koje su vrlo popularne.
  • 0

    07.09.2018 22:54
    0
    Svojevremeno gorko iskustvo sa Razvojnim fondom Srbije i sredstvima namenjenim za ne razvijena područja, obezbećen biznis plan , obezbećen deo učešća, a na konkursu ni jedan dinar od fonda, stao si na pola puta , zadužio se i presudio sam sebi propast.
  • Mile

    07.09.2018 21:32
    Tajnovito
    Uvek je sve skriveno kao i ovaj put, da nije 021 da nas obavesti o konkursu od ovih pokrajinskih lezilebovica nikakve koristi.Traze da konkurises,obave razgovor, utvrde koliko ces ljudi zaposliti i koliko prikljuciti stranci.To ti je za pocetak,kasnije se prica o procentima. Gamad neopisiva.
  • Programerka

    07.09.2018 18:19
    Evo poludela da konkurišem!
    Bespovratna sredstva samo u naslovu konkursa.
    Kad se malo udubite shvatite da prvo treba da uložite XY novaca, pa onda malo da podignete kredit ( garancija po pravilu hipoteka na nešto) pa onda ako prođete na konkursu dobijete 20-30% od iznosa kredita bespovratno.
    Da se usereš od porške, pogotovo kad vidiš da neki tamo iz Bangladeša dobiju subvencije u milionima evra pa onda posluju tako kako posluju, za njih nema zime - proizvode džempere :D
    A opet, nije ni teško za razumeti, mora da bude konkursa, kako drugačije bi paraziti što ih (taksama, porezima, doprinosima i ostalim nenavedenim parafiskalnim nametima) hranimo preživeli do naredne plate?
  • korupcija

    07.09.2018 16:11
    Konkurišite obavezno. Lovu ćete dobiti ako ste firma registrovana za ovaj slulaj, rođak ili partijski drug ovi na vlasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna