Autor: Tanjug

Info
09.09.2018.
15:15
Više od 116.000 preduzetnika u Srbiji porez plaća paušalno, mnogi se žale na birokratske prepreke u poslovanju i način na koji ih država oporezuje.
  • He he he

    09.09.2018 18:46
    za Dragana
    Svaki paušalac PLAĆA poreze bez obzira da li izdaje račune ili ne. Radio ne raio,svira ima radio: mesečno odrezanu paušalnu cifru PU moraju platiti, ne treba da se bezveze sekiraš , Dragane.
    Nego, koliko si ti poreza platio ovoj državi i da li si ikada išta platio osim poreza na imovinu, kada paušalcima deliš packe?
    Prijavi svoj rad na crno na koji ne plaćaš nikakav porez, doprinesi lično punjenju budžeta, bilo bi poželjno
  • Dragan

    09.09.2018 16:38
    Paušalno?
    Kakvo paušalno oporezivanje, izdaj račun i plati prema propisima. Ovako isto dođe i advokata koji brani kriminalca za ko zna koje pare i bilo kog drugog

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna