Info
10.02.2011.
20:24 > 20:18
Jedna Izraelka porodila se u palestinskoj bolnici u Ramali na Zapadnoj obali, što se inače retko dešava, pa je dobila cveće i čestitku od palestinskog predsednika Mahmuda Abasa.
  • Jan Chi

    11.02.2011 13:28
    naivnost
    Ovo je jedna od retkih zivotnih prica di lepo zive Jevrejka i Musliman ili zena koja je presla u muslimansku veru. Obicno se desava da jevrejske devojke koje su maloletne, nasednu na lepe reci mladih Arapa koji dobro govore hebrejski i pretstavljaju se jevrejskim imenima. U pocetku veze svima je lepo, a kad devojka sazna istinu, tesko moze da raskine vezu. Zatim se desava situacija da Jevrejka predje u muslimansku veru, ali retko iz ljubavi, a roditelji tih devojaka su nemocni. U svakom slucaju, lepo je cuti i ovakve epe price.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna