Autor: B92

Info
14.09.2018.
13:26 > 13:38
Odavno je jasno da će "Marakana" morati za nekoliko godina da se rekonstruiše kako bi pratila UEFA i FIFA standarde, ali generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić najavljuje i da je rušenje stadiona neizbežno.
  • Обсервер

    15.09.2018 09:43
    Сигуран
    Директор је напоменуо детаљ, који њему смета, али гледаоцима не смета. То је статички апсолутно сигуран стадион, јер трибине се ослањају на земљу испод њих. Не постоје никакви стубови, који би се урушавали и претили сигурности. Једино би требало да се ревидира сигурност надстрешнице. Новопечени у управи су заборавили, да је ту био стари стадион, дрвене конструкције и да је он морао да се руши. Ако директор жели да се бави трговином, нека сагради то на помоћном терену, а ако га паре сврбе, нека проследи у добротворне сврхе. Директори се мењају, Збезда је вечна !
  • dijasporac

    14.09.2018 18:39
    Prica za malu decu koja nikad nece biti realizovana jer niti ce Zvezda da napravi neki redovan uspeh u Evropi pa da moze iz tih sredstava da finansira gradnju novog stadiona niti ce Veliki Vodja moci to da finansira od vaseg/naseg novca jer nece toliko izdrzati na vlasti.

    Jedini nacin je da klub i zemlju na kojoj je stadion prodaju nekom tajkunu sumnjivog kapitala da otvori trzni centar i stadion na istom mestu, nesto slicno onom trznom centru i stadionu na njemu na beogradskom Vozdovcu. Ali onda mora doci do privatizacije Zvezde i Partizana a to ce tesko da dopuste vodje navijackih hordi, zatim sve krvopije koje sede po tim klubovima od profesionalnih fudbalskih funkcionera da politicara koji sede u upravama i prodaju fudbalere. Tesko ce bilo koji tajkun da namiri apetite svih tih krvopija da bi mu na kraju investicija bila isplativa.
  • hapsite sve

    14.09.2018 18:02
    neka sagrade drugi
    meni ovo kao i busenje nedavno napravljenih trotoara po Detlinara za postavlajnje novih cevi ?????????????????izgleda kao sabotaza i namerno unistavanje imovine po dekretu
    Ovaj nije normalan . Neka sagrade drugi negde van grada od plastike ili čegagod .Nama je dobar.Ako treba neka ne igraju medjunarodne utakmice u Srbiji tj BGD.Neka gostuju. Iovako se sport pretvorio u politiku a uskoro ce i u rat.
    Neminovno je je samo umreti.
    Sta on zna o jadu naroda i siromastvu drzave?
  • neistina

    14.09.2018 17:41
    Cela izjava ide na to da se opravda izgradnja tzv Nacionalnog stadiona na mestu danasnje Marakane. Verovatno sva ta krimimalna ekipa ocekuje masan profit od toga.
    Pritom su sve tvrdnje neistinite. I ta da Marakana ne odgovara savremenim potrebama, i ta da su novi stadioni trzni centri, i ta da treba da imaju jos neke pratece sadzaje. Bio sam skoro na stadionu Bajerna, nema govora o radnjama, sem fan shop koji ima i ovde.
  • Petar

    14.09.2018 17:39
    Glupost nema granice
    Ocito je da je ludilo sa vrha prelazno i da se jako rasirilo.Ovaj tip bi da od mojih para pravi kojekakve stadione uz podrsku Vodje koji je potrosio penzionerske novce hvaleci se da su to oni dali drage volje. Dokle ce se tudji novci trositi na sve i svasta ne pitajuci gradjane.
  • Vesna

    14.09.2018 16:14
    Ludnica
    SNSovci traze rusenje SPENSa jer je neisplativ kao komercijalni, a ne samo sportski centar, i da prave manji, valjda sa jednom dvoranom i eventualno bazenom, ali spoljnim, a ovi bi da ruse ceo stadion, pa prave BGD SPEBG????? Da li u ovoj nesrecnoj zemlji ima iko normalan? Nemate gde utrositi novce, nase novce???? Nema precih stvari u ovoj truloj vukoj**ini?
  • Prle

    14.09.2018 15:54
    Opa
    Da je ovo Pravna drzava ovaj bi bio u Prdekani na 20 godina osudjen zbog svog lopovluka koji i dalje traje!
  • Vojvosadjan

    14.09.2018 15:27
    Oštemujte tu šolju već jednom.
  • ticroo

    14.09.2018 15:19
    Srbija = kartel
    "Mi ćemo ući u rekonstrukciju, međutim, svaki početak posla otvara tri nova posla. Pa tri nova otvaraju devet novih varijanti za mene i Vučiće da se ugradimo." - Terza najiskrenije.
  • Pong

    14.09.2018 15:01
    ludnica
    Pa evo neka premeste spens iz ns u bg, ovi ovde ionako hoće da ga sruše, a onima tamo treba nešto sa sadržajima...
  • kiza

    14.09.2018 14:50
    Drzavni projekat
    Napravice Vucic lepsi i bolji stadion od nasih para
  • Bob

    14.09.2018 14:45
    Pa ionako porusiste pola Srbije pa moze I marakana ,bedno
  • Vlada

    14.09.2018 14:16
    tako je, izbacite atletiku sa terena. samo nam fudbal treba i po njegovom kvalitetu smo nadaleko prepoznati!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna