Autor: RTS

Info
21.09.2018.
23:13
Zbog nesreće na aerodromu Bikovo u Subotici, u kojoj je poginuo muškarac pri padu motornog zmaja, uhapšeni instruktor letenja i odgovorno lice aerodroma.
  • Pa

    22.09.2018 15:27
    Pilot@
    Ti i dalje neshvaas poentu zasto su ovi ljudi uhapseni .Kada se ovako nesto desi neko mora da bude kriv zato sto su prekrsena pravila to sto su di sada to radili stalno i nije se desilo nista to sam znaci da su imali srece i nista vise a da su od pocetka radili po propisima taj nesretnik bi bio ziv jer nebi imao ni zmaja ni aerodrom odakle da poleti Neko mora da odgovara za ovoliko propusta da drugi dobro razmisle u buducnosti kad pocnu da zobilaze propise dali im se isplati .
  • Pilot

    22.09.2018 12:00
    Papiri...
    Papiri bi mu sigurno pomogki da se ne skrši!
    Sve se vrti oko papira, a ne oko suštine - a to je znanje i razum!
    Papiri i dozvole ne podrazumevaju znanje, a razum još manje.
    Da je imao papire, legalno bi se srokao, a ovako...
    Sirotinjo i Bogu si teška. E to je to. Malo para, malo letenja, nema obuke, nedovoljno trenaže, a srce hoće da leti, e pa ne ide.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna