Autor: Beta

Info
22.09.2018.
13:21 > 13:45
Transparentnost Srbija (TS) je saopštila da su žalbu protiv Grada Beograda podneli Povereniku za informacije od javnog značaja, a urgenciju Vladi Srbije zato što im nije odgovoreno na zahtev za informacije u vezi sa izgradnjom objekata javne namene u Beogradu na vodi.
  • Terazijski Crnogorac

    22.09.2018 16:42
    Zemlja gruva.
    Nisam gradjanin Beograda i samim tim me manje interesuje sta se tamo dogadja u odnosu na nas grad ali bih voleo da se taj projekat sto pre zaustavi. Ok, obala ili promenada kako je zovu jeste zaista lepa ali ta siva zona koja se ocigledno nalazi u srzi tog projekta jeste paradigma ove vlasti i situacije u drzavi. To mora jednom na sudu da se zavrsi ako ni zbog cega drugog onda zbog onog jadnog coveka koji je umro prilikom nocnog rusenja.
  • Stanje

    22.09.2018 16:33
    Jasno i efektno
    Bravo za "Transparentnost Srbija".
  • Деран

    22.09.2018 16:18
    Искрно
    На тендерима се надувавају цене радова, односно не смањују се.
  • rale

    22.09.2018 15:13
    Koji se to samo nivo bahatosti da jedan najobičniji stambeni blok sa tržnim centrom propagiraš kao projekat od javnog značaja i usvojiš specijalne zakone samo za njega. Zapravo prave još jedan Belville sa Delta City-em, samo sa druge strane reke. I pri tome se već otvoreno priča da su arapi samo paravan za ljude koji to zapravo rade i peru pare iz Srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna