Autor: Beta

Info
22.09.2018.
22:56 > 23:00
Deca i mladi sve ranije počinju sa korišćenjem digitalnih tehnologija, tako da svako četvrto dete u predškolskom uzrastu poseduje digitalni uređaj, navodi se u istraživanju Dečjeg fonda Ujedinjenih nacija u Srbiji.
  • NO

    23.09.2018 10:40
    Rezultati istraživanja (statistika) su skup podataka koji nisu tačni.
  • kimi

    23.09.2018 01:56
    Hahha ne razumem .. prvo se prica o digitalizaciji, o eSkolama itd itd a sada smeta sto koriste te uredjaje?
    Ja ne razumem zasto ce nekom od 4g nekakav tablet ili telefon?
    Crtani? Imas komp ili TV pustis crtani i cao, zna se gde se gleda i kada , fixirano, nema crtani i u sobi i u kadi i u kolima itd itd .. no ,takodje mi nije jasno kada vidis balavce od 8-9g koji imaju mobilne? Koji ce im? Radi bezbednosti?
    Pa kako smi mi svi preziveli bez telefona kada smo imali 8-9g?
    Realno pre 14-15te ,telefon im ne treba, mada danas je sve biznis pa tako i to .. imate mlade idole, pa je logicno da svi hoce da prate druge na Insti Tviteru Snapchatu .. sve te kompanije na taj nacin zaradjuju brutalnu lovu, kao i te "zvezde" , a sve to na ustrb tih balavaca kojima otac koji zaradi 300e kupi telefon od 200e ...

    E da .. Klub roditelja i nastavnika "Partnerski za obrazovanje" ,jel to onaj isti klub sto ga finansira fond za otvoreno drustvo aka Soros?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna