Info
15.02.2011.
21:16
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) pozvalo je danas nadležne državne organe da hitno pronađu i kazne one koji su Lazarevac oblepili smrtovnicama za B92 uz navođenje imena glavnog urednika te televizije Verana Matića i autora serijala Insajder.
  • sugradjanin

    16.02.2011 09:02
    Bravo G. Slažem se u potpunosti.
  • G

    15.02.2011 22:09
    Istovremeno, istražiti razlog za isključivo jednostrano izveštavanje i delovanje B92 za vreme na primer mitinga "Kosovo je Srbija", kada je pomenuta novinska kuća u svim svojim informativnim emisijama tvrdila da je kompletan narod protiv mitinga, i na svom internet sajtu dozvoljavala samo komentara čitalaca koji dele taj stav. Kako srpski narod nije složan već decenijama oko bilo čega, čista je uvreda inteligencije svakog normalnog građanina pokušaj da se namakne "veštačka sloga", naročito imajući u vidu da je narod bio tako "složan" samo na B92. Ko će da ovakvu svojevrsnu pretnju svakom normalnom građaninu zemlje koji ima pravo na nepristrasno izveštavanje sankcioniše?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna