Info
02.03.2011.
10:16
Kina je razrešila ministra železnica koji je u pritvoru zbog istrage da je uzeo više od 800 miliona juana (122 miliona dolara) mita za davanje poslova na realizaciji ogromnih građevinskih projekata na železnici širom zemlje.
  • Pera

    06.03.2011 11:36
    Dobro je kad nas obavestavaju sta je ukrao Liu u Kini. Taj je bar bio skroman i uzimao "svega" 4% od ugovorenog posla.Nasi su prilikom sklapanja ugovora sa Izraelcima , na cenu dodali bar 50%! Sta bi bilo da su pregovarali u vreme zakljucenja ugovora, kad su par godina kasnije, kad je izbio skandal dobili resturn od 12miliona evra?
    Nasi,moze se reci da imaju muda.
  • 06.03.2011 11:13
    Liu je uzimao" skromnih "4%, dok nasi ministri imaju bolji apetit i traze do 50%. Kako se cena ugovora o zakupu usluga izraelskog satelita, sa 26 miliona, posle izbijanja skandala smanjila na nekih 15 miliona? I to je previse, ali kad se pregovara kako nasi pregovaraju, trazeci da se cene dupliraju-i razlika in se isplati u kesu, ma koliko da ste posteni, morate se povinovati zahtevima kupca, makar i na ustrb vaseg ugleda.
    Dokle ce nam na celu drzave biti ovi nezasiti licemeri i lopovi najgore sorte? Koliko bi porodica moglo biti zbrinuto ili koliko radnih mesta otvoreno sa tih desetak miliona?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna