Info
02.03.2011.
13:16
Srbija je od Nove godine do sada izvezla čak 2,4 miliona litara mleka, što znači da mleka ima više nego dovoljno, izjavio je danas ministar poljoprivrede Saša Dragin.
  • E.T

    02.03.2011 20:18
    Gospodin Dragin ocigledno nije svestan da se mleko sve manje kupuje zbog prevelike cene.Tako visoke cene se u Evropi namecu na duvan-kako bi se smanjila njegova potrosnja! U Italiji se litra dugotrajnog mlekka sa 3%ml. masti moze kupiti za 55dinara. Sa minimalnim dohotkom Nemac moze da kupi oko 2000litara mleka, dok se u Srbiji sa minimalcem moze kupiti stotinak litara!Kad Elektrovojvodina presece struju svojim duznicima, hoce li i nju izvoziti, pod izgovorom da nam eto ne treba! Zalosno je konstatovati da se struja sme seci ljudima u po zime. To se u Evropi ne dozvoljava jer je van pameti ostaviti ljude da se smrzavaju. Samo da Elektrovojvodina izgubi monopol, laknuce nam, a mleko nek stave na 33 dinara pa cemo ga piti.
  • Simo Dubajic

    02.03.2011 14:47
    Treba vas pohapsiti!
    To znaci da ste pravili laznu nestasicu u Srbiji da bi poskupeli mleko i mlecne proizvode i strpali tako stecenu dobit u dzepove, sram vas bilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna