Info
09.03.2011.
14:58
Novosađaninu Dragoslavu K. (1979) policija je odredia zadržavanje zbog pokušaja krađe automobila i napada na policajca na službenoj dužnosti.
  • G

    12.03.2011 16:35
    @@G - gospodine, samo da potvrdim - tvrdite da malo parče metala u silaznoj putanji ima svojstvo da nekoga ubije? Da li ste vi ikada držali oružje u rukama kada ste sposobni da navedete ovoliku količinu lupetanja? Gospodine, u pitanju je ručno oružje, ne protivavionsko.
  • DOJCILO

    10.03.2011 18:11
    LJUDI, LJUDI
    Nemozemo mi da sudimo iz novinarskog clanka kada je neko upotrebio vatreno oruzje i da li je postupio po zakonskom ovlascenju, da li je njegov zivot u tom momentu bio ugrozen itd. U policiji postoji neko ko ce da se bavi tim pitanje.
    Vidim koliko se mnogi bave pitanjem da li je neko drugi mogao da bude pogodjen ili ne a da li je lopov mogao da pogazi necije dete,majku,itd. bez obzira da li ga juri policija ili ne. zamislite kada je pregazio policajca sta bi uradio da je vlasnik vozila naisao. PO NEKIM KOMENTARIMA VIDIM DA TREBA PUSTITI LOPOVE I NARKOMANE DA KRADU I HARAJU PO NJIHOVOM GRADU, STO JE ZA SVAKU OSUDU SA MOJE STRANE.
  • nenad

    10.03.2011 16:28
    građani
    nemogu da verujem koje izjave daju naši građani, našeg grada u ovoj situaciji samo su im krivi policajci kako ih oni nazivaju "kauboji" sramota.
  • semtex

    10.03.2011 16:04
    pucanje u vazduh
    pucanje u vazduh je besmislena kategorija,trebao je da puca na kriminalca gubeci vreme pucajuci u vazduh kriminalac je dobio vreme da ga povredi...dakle ako ne poslusa naredbu ili ne pucaj ili ako pucas pucaj u meso!
  • @ G

    10.03.2011 13:45
    Ti ili se pravis blesav ili ... Kao ne znas da metak ispaljen u vazduh mora pasti na zemlju. Pre nekih 20 i kusur godina pogodjen je jedan decak iz mog tadasnjeg komsiluka tako sto je neka budala sa svoje terase na bulevaru Oslobodjanja za novaka pucao u vazduh iz pistolja. Kreten je pucao sa bulevara a klinac je pogodjen u Branimira Cosica. Decko eto nije lebdeo, ali je ipak popio metak koji je bio ispaljen u vazduh. I metak koji je ubio onog mladica u bulevaru Jase Tomica pao je od gore jer ga je neko iz obliznjih zgrada ispalio u vazduh. Ni do danas nije pronadjen bahati revolveras.
  • Pera

    10.03.2011 11:10
    Dragi sugradjani, pogledajte samo ime pocinioca krivicnog dela u arhivi 021, dnevnika itd... videcete da se isto ime i godiste spominju redovno.
  • Maja

    10.03.2011 09:16
    Svi junaci nikom...
    Dragi građani - sugrađani! Po dobrom starom običaju se uhvatište u žučnu raspravu oko nečega u čemu niste učestvovali. To su naravno naša posla. Ali, ok je raspravljati - ali ne i suditi. Postoji institucija koja se bavi time, tako da Vam lepo predlažem da ostavite njima da se bave time. Nama svim je možda puno pametnije od mlaćenja prazne slame, da zasučemo rukave i uradimo nešto danas lepo za nas i naše drage i voljene. Lep dan svima želi novosađanka.
  • tri srca junacka

    10.03.2011 08:18
    Divlji zapad
    Oni nisu normalni. Pucaju u vazduh? Pa taj metek je negde pao, a mogao je i nekog da pogodi. Suviše američkih filmova gledaju naši policajci.
  • Kenny

    10.03.2011 08:08
    Bruka za policiju
    Ova "strucna" potera umalo nije pokosila drugara i mene u Gagarinovoj. Jurnjava i pucanje u urbanoj sredini zbog skrnavog ukradenog Golfa II, katastrofa!
  • G

    10.03.2011 07:45
    @DOJCILO - iako se slažem da ne treba koristiti vatreno oružje osim u slučaju preke potrebe, možete li nam opisati kako to vaše dete, žena, majka, otac ili brat postižu da lebde u vazduhu?
  • @ DOJCILO

    09.03.2011 21:41
    A sta bi ti recimo uradio kada bi policajac zbog necijeg ukradenog automobila pucao u vazduh i tom prilikom sasvim slucajno pogodio tvoje dete ili tvoju zenu, majku, oca, brata. Sve jedno, nekog tebi dragog. Psovao bi u sav glas i proklinjao policajca. Okolo bi postavljao pitanje a sa istim pitanjem bi se budio svakog jutra da li je vredniji neciji zivot ili neciji pisljivi automobil.
  • veternik

    09.03.2011 21:40
    secanje
    jedan je haris brkic,on je naisao u trenutku"pozajmljivanja"njegovog auta pa svi znamo kako je prosao a kako lopovi
  • cookta

    09.03.2011 21:37
    obuka policajaca traje godinu dana. potrebno jos nesto dodati?
  • damir

    09.03.2011 20:51
    ma da
    bio sam sinoc u zgradi ispred koje se sve dogodilo, nakon sto sam cuo pucnje izasao sam da vidim sta je bilo...

    nakon svega ovoga bio je uvidjaj i cuo sam policiju kako prica da nisu pucali u vazduh vec u automobil direkt u shoferku!

    policajac je rekao da se bacio sa strane i da ga nije auto udario...

    toliko o ovome!
  • Gradjanin

    09.03.2011 20:24
    Ne strucno hapsenje.
    Policajac moze da ispali JEDAN metak upozorenja,ali nikako vise jer se to zove promasio pocinioca u pucnjvi iz straha.Ozbiljan izvestaj treba da naprave ovi policajci.Na sve to ukazuje da su pocinioca ipak uhvatili bez potrebnog pucanja a kada su malo ukljucili raconalno razmisljanje.U sred grada pucati za pociniocem koji je po nasem zakonu posudio vozilo je krajnje ne srazmerna upotreba vatrenog
    oruzja.Sada jos imamo strasne povrede policajca, a kada oni nekog odvale od batina ispadne da se samopovredio.Po meni se policajac bacio na auto pocinioca, da bi naplatio osiguranje,(vec je toga bilo) potrebna je ravizija lekarskog.Sve ovo govori u prilog da je bilo dosta propusta u hapsenju.
  • DOJCILO

    09.03.2011 19:49
    E... MOJI LIUDI...
    Pero i Vukajlo pitam se samo sta bi ste rekli kada bi vama lopov ukrao automobil ili kada bi vas tako povredio kao pozrtvovanog policajca koji je sigurno dao sve od sebe da lopova uhvati u vozilu. Policija je sigurno obucena da zna kada sme da upotrebi oruzje i na koji nacin. Vama je mnogo bitnije sta je radila policija nego sta je uradio lopov koji je sigurno stetocina u svom gradu i kada je bio sklon da napadne kolima na policajca sta bi tek uradio nama ili VLASNIKU da je naisao. Voleo bi da se nadjete u jednoj od takvih situacija pa da onda komentarisete ovakve slucajeve!!
  • Vedran

    09.03.2011 19:39
    To se desilo 100 m od moje zgrade. Prvo sam čuo galamu, zatim pucanje. Mislio sam da je opet neko pijan u parkiću iza zgrade jer tu se stalno okupljalju i često bacaju petarde. I 2 sek poslje čujem policijsku sirenu, izađem na prozor vidim neki čovjek trči, a za njim policijki auto sa sirenom. Stali su na parking zgrade u koju je utrčao lopov. Policajci su sa pištoljima ušli u ulaz, ali nisam vidio da su nekoga izveli. Za par minuta stvorilo tu 10-ak policajaca. U međuvremenu je prošla marica i jedan policijski 307.
  • Vukajlo

    09.03.2011 16:02
    Svako metak ispaljen u vazduh mora pasti na zemlju i njegov pad je apsolutno nemoguce kontrolisati. Ove kauboje strpati u zatvor pa neka razmisle o svom postupku. Ako je verovati tekstu zivot policajaca nije bio ugrozen sve dok jedan od njih nije poceo da puca u vazduh, tada ga lopov udara kolima. Znaci, lik je vozio ukradeno vozilo, policija pocela da mase onom njihovom lizalicom, ovaj nije hteo da stane pa kauboji zapucali. Pucati u sred grada i nekog juriti kolima zbog kradje automobila je ludost, uvek neko nevin moze da nastrada. U takvim situacijama ako lopov ne zeli da stane onda je logicno pustiti ga da ode jer policija u principu zna ko se cime bavi i na cija ce vrata sutra zakucati.
  • pera lastic

    09.03.2011 15:13
    a gde ostaju metci
    slazem se milicija mora da reaguje po potrebi i oruzjem, ali ne da puca u vazduh, tih nekoliko metaka sigurno nece ostati u vazduh, vec pasti dole...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna