Info
11.04.2011.
05:54 > 09:12
Najnovije izjave lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića, kojima najavljuje da će, bez obzira na zakon, odrediti datum izbora, sadrže pretnju rušenja pravnog poretka, jer je zakonom propisano ko i kako raspisuje izbore, saopštila je Demokratska stranka.
  • boba n

    13.04.2011 21:20
    u N.Sadu pre izbora očistite SNS ...
    Bilo bi dobro da Nikolić malo zaviri u SNS u Novom Sadu i utvrdi da mu strankom vladaju najveći lopovi koji sve moguće podmićuju i tako vladaju...
    Jel za to i za takve treba izlaziti na izbore da još gori šljam vlada ovom zemljom.
    Pa gradjani znaju ko su Galić, Mačvanin, Mandić, zar ti da budu ponovo na vlasti, dati šansu Galiću još jednom da bude direktor Agencije za privatizaciju, da nadoda još koje milijonče evra pa da boje vlada!
    E moj Nikoliću gde su ti oči, uši, ... Oslušni malo novosadjane i skloni bagru odbačenu i iz DSS
  • Gradjanin

    11.04.2011 11:44
    Demokratija??????????
    Opljackali su sve sto je moglo,a vec godinama nas plase kako cemo liti KRV pod Tomom.
    Unistili ste: ZDRAVSTVO,VOJSKU,PENZONI FOND,NARODNU BANKU,BUDZET SVAKOG POJEDINCA,MALA I SREDNJA PREDUZECA,POLJOPRIVREDU,PRAVOSUDJE,SROZALI POLITIKU ZEMLJE,ZABORAVILI KOSOVO,BLATILI CRKVU.Dokle vise GOSPODO sa skupocenim satovima na desnoj ruci,lister odelima veceg broja kopljenih od Sanera,skupocenim automobilima smuljane registracije sa Ruckovima na racun Javnih Preduzeca...
    Zar stvarno mislite, da se drzite na vlasti.Ne samo nam je tesko da vas SRUSIMO legalno, jer smo mi posten i radan narod koji ne zeli da prlja ruke.
  • Veseli demokrata

    11.04.2011 09:29
    Demokratija je cudo
    "Preuzimanje vlasti na protivpravni način je nespojivo sa idejom demokratije, a naročito sa zalaganjem za evropsko društvo"....Gospodo kako ste Vi dosli na vlast?..,Kako se zaboravlja brzo istorija...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna