Info
26.04.2011.
06:17 > 13:30
Vlada Srbije odlučila je da od juna odobri poskupljenje gasa za domaćinstva i privredu.
  • Ivana

    26.04.2011 20:17
    Ne zloupotrebljavati marketing
    Drugi tabor može da bude Vuciceva marketinška mašinerija ili bilo ko ko ima interesa da ga oblati i plasira kompromitujuce informacije! Neko koga je pogodio svojim medijskim nastupima, pa Tomin sin radi u Srbijagasu! Prema tome dajte samo cinjenice i argumente i nemojte sutra da se negde objavi i za četiri klinca! Kao što svi imaju majku koja se brine tako je ima i Bajatović!
  • koji je to drugi tabor

    26.04.2011 18:44
    dobro je dok nije sa četiri klinca ... ili bi to bilo društveno prihvatljivije u toku sa ovim evroantlantskim inetrgacijama ?!?!
  • Ivana

    26.04.2011 13:38
    Bajatovic na Jahorini?!
    Mole se cestiti zaposleni u Srbijagasu da kažu javnosti da li je nedavno Bajatovic bio u hotelu na Jahorini i zabavljao se sa četiri klinke, službenim vozilom ili je to deo kampanje protiv njega iz suprotnog tabora! On je javna licnost i ništa se ne može sakriti! Uvek neko vidi svojim očima, a mene i moju partiju zanima da li je on toliko glup! Pretpostavljam da to interesuje i sve potrošače gasa kao i birače!!!!
  • Lalla @ Tihi

    26.04.2011 12:18
    pojasnjenje
    Ako bi da pojasni Tihi;a iz cega kupuje Srbijagas??????????
    Srbijagas je monopolska trgovacka firma sa EPS-om,vodovodom i kanalizacijom !!!!!!!!!!!!!!!!
    Trgovaca dohodak stice na osnovu marze;koja je kod Srbijagasa nepoznata,dok distributera je oko 30%.i sada ce nakon povecanja zahvatanja od 60%,povecati za novih 9%.....
    Procenat na procenat,izadje povecanje ne 9% vec 15%,posto kada je cena gasa prepolovljena na nekih 270 dolara za 1000 kubika Srbijagas nije sniziom cenu,kao sto je brzo podigao!!!!!
    Ocekujem objasnjenje,gde to jos Srbijagas stvara dohodak,sem na usuru potrosacima na gas..
    A o problemu sa racunom drugi put!!!!!!!!
    Jesmo u Srbiji,ali nismo svi beeeeeeeee.....
  • tihi

    26.04.2011 08:43
    Ne lupajte iz cene gasa SRBIJAGAS ne može da se kupuje ni Agroživ ni ostala preduzeća. Poslovanje javnog preduzeća (EPS, SRBIJAGAS...) i troškovi su pod kontrolom Vlade, Min.Finansija i Agencije za energetiku. Kada komentarišete nešto onda je očekivano bar elementarno znanje o tome... ovako malo o gasu pa malo o kvantnoj fizici, pa malo o podzemnim garažama i kestenovima u dunavskom parku
  • Lall

    26.04.2011 07:40
    Agencija za energetiku i funkciji SPS-a
    Sadasnja cena gasa je formirana na ceni za 1000 kubika,od 500 dolara!!!!!!!!!!!!
    Sadasnja cena za Srbiju je oko 340 dolara!!!!
    Inace u EU se kupuje po znatno nizim cenama!!!
    Dolar pada kao i euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    U ceni gasa distributer ucestvuje sa nekih 3o%,za "Srbijagas je neutvrdjiv procenat!!!!!
    Kada je cena gasa povecana za 60%,povecano je i zahvaanje Srbijagasa i distributera!!!!!!!!
    Dokle ce individualni potrosaci placati nesposobnog Bjatavica i firme koje kupuje,a koje i dalje rade sa gubitcima a monopolisti kao i Srbijagas;Staklara,Azotara......zaposljavanje kurte i murte po familijarnim i partijskim linijama,bahacenje...i sve ostalo samozvanog strucnjaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 26.04.2011 07:17
    Gas poskupljuje 9%... sta reci, jedino svi u bojkot i ne placati dokle god se mesecna primanja ne dovedu na nivo da se od njih moze ziveti
    P.S. nije direktno vezano za gas ali ima dodirne tacke... porez u Srbiji na imovinu ce se povecati za bednih 60%,da li smo lideri u okruzenji i malo sire, odgovor je DA jeste...Holandija porez na imovinu 0,08%,Nemacka O,25%, Italija od O,4 do O,7% na mesecnom nivou i tako se moze porez placati, a koliko je to na godisnjem nivou porez? Madjarska,Grcka,Makedonija,Hrvatska, NEMA porez na imovinu itd....
    Zasigurno znam za FR - jug zemlje,za kucu od 680m2 i dvoristem od 2(dva)jutra ne oranica nego uredjeni park, na godisnjem nivou porez je 1200 evra...ne znam da li ce te objaviti komentar!
  • TT

    26.04.2011 06:44
    uvek
    ispada glup onaj koji plaća, ili onaj koji duguje par hiljada evra. ostanite dužni 2mil evra za gas, i nikom ništa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna