Info
26.04.2011.
12:55
U Srbiji je trenutno registrovano 77 političkih stranaka, poslednja početkom aprila, piše u Registru političkih stranaka.
  • 26.04.2011 20:02
    Ni manje države ni više stranaka.
    Blago nama!
  • worth1000

    26.04.2011 13:36
    U Srbiji 77 političkih stranaka i samo jedan capo di tutti capi:

    http://img269.imageshack.us/img269/4365/kgbft.jpg


  • Живко

    26.04.2011 13:35
    Ниједан од понуђених одговора
    Сигуран сам да ће већина читалаца кренути са негативним коментарима и причом шта ће нам још политичких странака. Хтео бих све да их подсетим да живимо у "демократском" уређењу и да се власт у Србији тренутно мења на изборима.
    Оно што сам схватио са мојих непуних 30 година је то да су све тренутне парламентарне странке у Србији исте, а чини ми се да је до тог закључка дошао и велики број житеља ове наше напаћене партократијске државе. Односно да на изборима и немамо праве изборе, јер гласамо за једне те исте људе већ више од 20 година или бирамо мање зло. Такође у тим странкама је непримерено учланити се и кренути нешто да мењате, поготово председника или неког подпредседника странке, а нарочито ако ниси лично задужио странку неком финансијском подршком или страначким радом делењем летака, куцкања коментара на разним форумима или нечим трећим што се цени у тим круговима. Оно што се у тим круговима изузетно не цени је размишљање, знање, идеје. Тамо морате само право да гледате и стискате тастере како председник каже, а њему опет тамо неки "тајфун" или други налогодавац.
    Покушао сам у најкраћим цртама да објасним какве странке и људи управљају нашом државом, а нажалост њихове резултате свакодневно осетимо на својој кожи.
    Поента мог писања горе је један од многобројних разлога зашто смо основали Ниједан од понуђених одговора и зашто сам уопште лично учествовао у томе иако нисам ни замишљао да ћу бити члан неке странке, јер до НОПОа нисам ни био.
    На крају овим путем бих позвао све грађане који размишљају својим главама да уколико желе да допринесу неким идејама, критикама, обичном подршком типа браво, напред, не смемо се предати или желе да оснују локални огранак странке, нека нас контактирају преко наше интернет странице www.nopo.org.rs
    Наравно сви добронамерни људи, који би да Србија постане боље место за живот су добродошли. Она неће то постати све док стојим по страни и гурамо главу у песак, а друштво и држава нам се распадају у парампарчад.
    Срећни свима празници и време је да засучемо рукаве и сами се изборимо за боље сутра.
    Живко Ћурчић

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna