Info
19.05.2011.
05:17 > 07:10
Viši sud u Beogradu doneo je privremenu meru kojom se preduzeću "Vorldfin" zabranjuje raspolaganje, opterećenje i otuđenje nepokretnosti na kojima se nalazi "Luka Beograd" do okončanja sudskog spora između tog preduzeća i grada Beograda, izjavila je portparolka suda Dušica Ristić.
  • Ivana

    19.05.2011 20:45
    Ma jel'?
    Ovo je sramota ceo DS se bacio da otme Luku Beograd i pored toga što po papirima ona nije gradska, ali njima to ne smeta, već četiri puta ruše odluku suda koja im nije po volji, šireći priče u javnosti koje ne stoje u dokumentaciji, pa se ni sudije ne usuđuju da presude u korist Grada Beograda. Ovaj Beko je smradina, ali na žalost ovde je sve čisto, po papirima, sviđalo se to meni ili ne. Sramno je kako DS uz zdušnu podršku nedodirljive RTV B92 širi laži o Milanu Beku, a u napred se kroz prorežimske medije napada taj isti lik ako samo i pomisli da tuži nekog od onih koji ga orkestrirano kleveću. Verica Barać nikada ne izlazi u javnost sa Srđanom Šaperom, ili Draganom Đilasom i njihovim stotinama miliona evra koje su POŠTENO na monopolu zaradili, jer su isti partner i pajtosi Borisa Tadića, a i obezbeđuju putem reklama ogromne pare RTV B92 (neka ova medijska kuća objavi javnosti spisak onih koji se kod nje reklamiraju)!!! Preko 99%, tog spiska čine državne firme, javna i javno-komunalna preduzeća!
  • mile

    19.05.2011 12:20
    Beko
    A šta je sa Vojvođanskom imovinom.Ko nju štiti.
  • Georg

    19.05.2011 12:05
    Nije dovoljno potplatio sudije.
  • Ribar Nikola

    19.05.2011 11:12
    Olujna regata
    Hej Beko,beko,ja ti reko ne idi kod Tome samo mu posalji bombone...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna