Info
28.05.2011.
19:00 > 08:59
Jednoj 24-godišnjoj majci preti podizanje optužnice jer je porodični pas do smrti izgrizao njenog četvorogodišnjeg sina, preneli su američki mediji.
  • 29.05.2011 08:07
    joj, dosta.... za/protiv
    e, ja ne volem ove ljude sto stalno nesto komentarisu... :)
  • Sa Salajke

    29.05.2011 06:06
    ne volem
    E lepo...
    U Novome Sadu sam i rodjen i odrastao. Uvek smo u kuci imali psa, al se znalo "di je keri mesto".
    Nemam ja nista protiv pasa, imam i ja jednog lepog labradora kog deca razvlace za rep i usi, al tako je i naucio. Imamo u komsiluku i jednog pit bula koji je isti takav. Znaci nije to do pasa, sve je to do ljudi. Ne kazem da pas mozda nekada nema neki "klik", al mislim da je stvar do vlasnika.
    Najvise ne volem one sto se brinu o pravima zivotinja po svaku cenu. Tako, na priliku, napadne te pas, sad da l lutalica ili neki koji gazdu ima, a ti lepo mu se obratis i zamolis ga da te ne dira. Ako se branis, onako nogom, mozes da pazaris i prijavu zbog napada na zivotinju.
    Sta sad nama ostaje? Da vidimo ko je staratelj tih pasa lutalica, jer za vlasnike pasa postoje i kazne. Ako drustvo za zastitu zivotinja uzima na sebe zastitu pasa lutalica, neka preuzme i odgovornost. Zanimljivo je da svi znaju prava, a kao ne znaju kakve to odgovornosti donosi. Orka, Zorka i ostale zastitnice bi mogle malo i ljude da zastite...
  • e, bas necu

    29.05.2011 05:46
    moram da dodam
    Ovakve stvari desavaju se na svakom mestu na ovoj planeti! Ono sto mene pogadja je sto se desavaju i u mom gradu! Nisam sigurna sta mi je strasnije - "dusebriznici" koji kod kontejnera donose hranu i na taj nacin okupljaju macke, kerove lutalice a pacovi sami dodju ili "vlasnici" sa svojim fensi kericima! Svaka cast pravim ljubiteljima zivotinja koji postuju sva pravila - to su ljudi koji kad pridjete sa detetom vam se nasmese, kazu par reci o svom ljubimcu i obavezno dozvole da pomazis slatkog mezimca (nije bitno koje rase)! Znam da ce me ovi borci za zastitu prava zivotinja docekati na noz, da ce me odmah proglasiti za mrzitelja, losu osobu i u opste drzavnog neprijatelja br. 1 ali zlo mi je vise od toliko prava za zivotinje i tolike mimimilizacije ljudskih prava! Dodje mi da osnujem "Drustvo za zastitu ljudi"!Koliko puta sam bila svedok da ti vlasnici vicu na decu koja pridju psu (mog sina je jedan cak udario samo zato sto su prolazili jedan pored drugog - to mu je inace praksa da se dere a i udari dete kad je samo - ajd i da uzmemo da je neko dete krivo ali bas sva?)?! Uh, vrlo emotivno reagujem kada je ova tema u pitanju! Eto sad psi i macke mogu da se voze u autobusu! To je bitnije od dece u invalidskim kolicima kojima je onemogucen pristup mnogim stvarima zbog najobicnijeg nedostatka betonske rampe! Bitno je da se daju pare za azile, za proteze,da se poznati i politicari slikaju, da se "usvajaju" ljubimci a sto fale vakcine protiv tetanusa ili se dogodi nestasica vodenih AD kapi za bebe, nikom nista!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna