Info
16.08.2011.
08:23
Grad Požarevac želi da preuzme kompleks sportskih i zabavnih terena Bambilend, izgrađen za vreme NATO napada, za koji, prema nezvaničnim pričama, porodica bivšeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, u čijem je vlasništvu kompleks, traži 100.000 evra, piše Blic.
  • podmoskovske kombinacije...

    16.08.2011 10:30
    jadno da nemoze jadnije...
    ma ko da im konfiskuje imovinu kad su i dalje na vlasti njihovi osvedoceni prijatelji,poput mrkonjica i skundrica??? i dalje vestica sa dedinja i njen mediokritet od sincica vedre i oblace srbijom a da nismo ni svesni toga!?!?a.za to je najzasluzniji nas maneken-pozer u vidu "prešjednika" i njegova jadna kombinatorika u vidu koalicije sa "reformisanim"komunjarama?!
  • 16.08.2011 09:34
    A kojim su i čijim novcem Miloševići izgradili Bambilend za vreme bombardovanja? Jel to onaj novac koji je sin Marko zaradio noseći gajbe? Ma kakav sporazum o otkupu-konfiskacija je jedino pravedno rešenje za oduzimanje imovine od lopova. To treba i pravno i formalno da postane vlasništvo grada Požarevca i njegovih žitelja.
  • Tiberius

    16.08.2011 08:45
    zasto beguncima sa poternice nije stavljena zabrana raspolaganja imovinom (koja je inace vise nasa nego njihova)?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna