Info
17.08.2011.
10:09
U požarevačkom Osnovnom sudu ponovo je odloženo izricanje presude u postupku koji "otporaš" Nebojša Sokolović vodi protiv Marka Miloševića i petorice saradnika.
  • Begečka nana

    17.08.2011 12:12
    I posle Slobe - Sloba!
    Ne znam zašto se uopšte troši vreme i novac na ovakve sudske postupke! Sudije nikada ne budu kažnjene za donošenje svojih nezakonitih presuda, oštećeni bivaju izloženi pritiscima i ponovnom preživljavanju svega što su doživeli, a čak i da danas donesu presudu da je kriv, kakve to ima veze kad mu je naš veliki osvedočeni prijatelj - bratska pravoslavna Rusija dala utočište iz koga može da nam se smeje do kraja svog lagodnog života.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna