Info
17.08.2011.
10:27
Iako je Ustavni sud odluku o prestanku važenja duplih funkcija doneo 7. jula, ona ni skoro mesec i po dana kasnije nije objavljena u Službenom glasniku, što mnogi funkcioneri koriste kao izgovor da i dalje sede u dve fotelje.
  • 13.06.2014 11:56
    Diznilend
    Ustavni sud treba ukinuti. Ovaj sud ne postoji u mnogim državama. U ustavnom sudu su garažirani politički kadrovi koji se svojim presudama dodvoravaju političkoj eliti na vlasti.
  • зики

    17.08.2011 21:59
    уставни суд
    Шта рећи?Багра!
  • sosa

    17.08.2011 13:08
    Sramota je to što rade. Ali više stvarno nemama snage da komentarišem ovu dupleks temu. Baš me zanima šta bi Čupić mogao da postigne pokretanjem pitanja odgovornosti, s obzirom da DRŽAVA sama sve radi tako da se ovo pitanje otegne do izbora...Možda je pitanje moglo biti postavljno u Strazburu? Ne znam. Znam jedno, da su se izbrukali najstašnije, i da će ih to koštati!
  • Nađa

    17.08.2011 12:37
    Ustavni sud sve više pokazuje da su članovi politički zavisni od vladajuće strukture jer kako drukčije protumačiti ovo ćutanje. Sva se štampa okomila na četiri gradonačelnika u Vojvodini a gospoda iz Srbije koji mnogo više imaju uticaja na centralnu vlast od Vojvođana ćute i sede na duplim funkcijama a o ostalima koji nisu javno primetljivi i da ne govorimo. Očigledno da su samo Vojvođani bili trn u oku medija dok o ostalima nema ni slova jer je njihova uloga jača i očigledno važnija vrhu centralne vlasti, a Ustavni sud samo pokazuje građanima koliko je njegova uloga politički okovana i da ako nemaju političku moć ne vredi se ni obraćati toj instituciji za pomoć zato nije ni čudo što su naši građani zatrpali svojim problemima sud u Strazburu briga njih država sve to plaća a ne traži odgovorne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna