Info
26.09.2011.
19:05 > 04:22
Granski sindikat zdravstva i socijalne zaštite saopštio je da su izmene Zakona o zdravstvenom osiguranju vezano za definisanje uslova za overu zdravstvenih knjižica stvorile teškoće osiguranicima u overi zdravstvenih knjižica.
  • 27.09.2011 06:20
    ns
    A Tomica izabrao Nemačkog lekara.
  • ns

    27.09.2011 05:46
    kretenski je uopšte da firma mora da mi plaća zdravstveno osiguranje ako ja neću jer se ionako u retkim prilikama bolesti lečim kod privatnog lekara, znači ne koristim ama ništa od usluga koje se u moje ime plaćaju i smanjuju mi automatski platu, zašto se time ne pozabave nadležna gospoda i novinari malko ima jako puno ljudi koji isto rade!?!?!?
  • 314pezos

    27.09.2011 05:37
    Juče sam overavao knjižicu i nije me niko upitao o izboru lekara prilikom overe.
  • elem

    26.09.2011 20:16
    reket vamo reket tamo
    ovo je samo nastavak reketiranja
    ajde "novinari" proverite kuda su otisli novci koje je Tomica dobio za projekat koji je trebalo da omoguci da svi imaju knjizice i pristup lekaru bez uslovljavanja drzavna ili privatna a on ga preimenovao u "izabrani lekar moze biti samo iz doma zdravlja"
  • Pacijent

    26.09.2011 19:44
    Ludilo
    Ovo, što nam se poslednjih godina događa u vezi zdravstvenog osiguranja, slobodno možemo nazvati ludilom!
    Toliko afera, toliko korupcije, toliko nekvalitetnog rada, u toj najvažnijoj oblasti delovanja jedne države, postaje tragikomedija!

    Smatram da da je krajnje vreme da se obave korenite promene u toj oblasti, i da se, zašto ne, kopiraju sistemi nekih drugih zemalja, u kojima sve ovo, u oblasti zdravstva, funkcioniše u opštu dobrobit građana!

    Znači, smeniti, pohapsiti, uvesti rigorozne kazne za one koji u bavljenju poslom u oblasti zdravstva gledaju isključivo materijalnu korist.
  • 26.09.2011 19:33
    Danas u poslepodnevnim sati na RTV1 bila je emisija pod nazivom "JEDAN NA JEDAN" ne znam kako se zvala voditeljka te emisije niti da li je repriza ili ne
    a gost je bio ministar zdravstva a tema bas o cemu se pise i u tekstu
    Pokusacu da citiram pitanje voditeljke, upucnu ministru ...da li zdravstveni osiguranik moze bez odabira lekara da overi zdravstvenu knjizicu

    Odogovor ministra:
    "Mi smo objavili telefonski broj /nije receno gde i koji je to broj/ gde se zdravstveni osiguranici mogu javiti ako salterski radnik ne zeli da overi zdravstvenu knjizicu a da pri tom osiguranik ne prikaze koji mu je odabrani lekar,salterski radnik je obavezan da overi zdravstvenu knjizicu svakom zdravstvenom osiguranik"
    Pomislih bas je dobro sto se ukljcih skoro na sam kraj emisije i cuh ovako vaznu vest

    P.S.bilo bi dobro da Radi021 dodje do blizih informacia,odnosno da proveri i ovaj moj komentr a jos bolje bi bilo da objavi telefonski broj gde se gradjani mogu obratiti u slucaju da ne mogu overiti zdr.knjizic,
  • Jo

    26.09.2011 19:31
    Afrika
    Pa baš bi voleo da mi " ekspert " koji je to smislio objasni samo jednu prostu stvar.Ja sam poslodavac i redovno plaćam za radnike a ako radnik ne izabere lekara nema overe.E sad ko je taj " šalterski načelnik " koji će mi uskratiti overu a ako to uradi biće posla za zdravstvene radnike ali ortopedske struke,a pitanje broj 2 je gde onda idu moje pare koje ja dajem za moje radnike.Zašto bi ja plaćao da se svaka šalterska šuša svakih pola sata skriva iza zgrade na cigaret pauzu.Pa ovakve propise nemate ni u afričkim plemenima a ne u zemlji " kandidatu "

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna