Info
30.09.2011.
21:20
Žarko Korać: Tvrdim vam da u civilizovanom svetu nećete naći situaciju da država ovako kukavički pobegne na bilo koju najavu nasilja, do kojeg čak nije ni došlo. Marko Karadžić: Boris Tadić i Mirko Cvetković su se povukli u mišju rupu. Adam Vajs: Evropski sud za ljudska prava je izričito ocenio da je korišćenje homofoba kao izgovor neprihvatljivo sa stanovišta Evropskog zakona o ljudskim pravima.
  • 01.10.2011 08:26
    Dr Petrović svaka čast na tekstu!

    A ova gospoda sa slika kako oni previše pametuju.
    Ako im se paradira, neka idu u neki evropski grad, pa neka tamo paradiraju koliko im volja.
  • Lalla

    01.10.2011 07:51
    narodna kaze....
    Narodna poslovica;
    Vuk dlaku menja,cud ostaje!!!!!!!
    Mali Slobo,sa iskustvom prebijanja maldosti Srbije,devedesetih!!!!!!!!!
    Ali nije on kriv;
    Krivica je do Tadica,,,,,
    Mali Slobo i bratija tipa Bajatovic,Skundric i ini...trebalo je da bude davno zaboravljena ruzna proslost Srbije!!!!!!!!!!!!!!!!!...
    Druze Tito skrenusmo sa puta;
    Sad nas je@ i Kurta i Murta!!!!!!!!!!!!!!!.....
  • Dr Petrović

    01.10.2011 05:04
    Da je ovo država:
    Postavili bi se zakonski uslovi koji bi podržavali razvoj poljoprivrede, uzgoj organske hrane, bez pesticida i hemije, razvoj stočarstva, industrije hrane, a potom i ostale industrije. Pri tome bi se pravila dobra infrastruktura: Transport, od glavnih arterija ka perifernim, željeznica i naročito rečni saobraćaj. Znamo da je hrana najskuplja na svetu. Svi bi radili i zarađivali, i svi bi rasli kao društvo,time bi imali mnogo više dece i sreće.
    Društvene pojave kao što su nastranosti protiv prirode, bi gledali da lečimo, jer su one prvenstveno odraz očaja, koji prvenstveno dolazi iz "demokratskih" zemalja, gde su ljudi otuđeni i upregnuti u jarmove kapitala.
    Mi hoćemo bogatstvo iz sreće, a ne bogatstvo iz robovanja. Mi hoćemo da radimo za novce i napredak, a ne z b o g novaca.
  • Goran

    01.10.2011 00:57
    Sto se ovaj Žarko Korać ne kandiduje za predsednika? Odmah bi za njega glasao....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna