Info
29.10.2011.
15:35
Američki časopis "Tajm" objavio je svoju listu 15 najpoznatijih svrgnutih svetskih diktatora opisujući način na koji su svrgnuti ili okončali život.
  • nazmija

    28.03.2014 07:41
    hteli ili ne
    iz USA poticu sve SEKTE pa i ovaj svetski potpaljivac vatre i sektaski prica zarad svojih ciljeva SVI tkz DIKTATORI SU ODRADILI POSAO ZARAD VODJA SEKTE podrzavali obucavali kako da se dograbe bogatstva sklone na sigurno KAD GAZDA BUDE SIGURAN DA JE POSAO ODRADJEN proglasava ga diktatorom UBACUJE FITILJ I ZNA SE ISHOD PLJACKAS JE USPEO jadan narod pade u bedu i ropstvo CIST PRIMER SADAMA I OPEKA ciji je bio predsednik digao cenu nafte za dolar sa 28 na 29 po barelu prglasen Svetskim neprijateljem 90tih bio bombardovan KOLIKO KOSTA BAREL DANAS sekta svoje odradila DEMOKRATIJA PARAVAN
  • 30.10.2011 14:22
    Ponizili? Pred kim da budemo ponizni? Kolika god da je kolektivna krivica srpskog naroda, bar tolika je svih ostalih učesnika, uključujući podstrekivače (to su valjda oni pred kojima hoćeš da smo ponizni).
    Da budemo poniženi pred Francuzima, čija je televizija pravila emisije za decu o tome kako su Srbi krvoločne životinje?
    Da budemo poniženi pred Holanđanima, koji su "bili u mogućnosti da spreče, ali nisu" (tekst nekih presuda) Drugu Srebrenicu?
    Da budemo poniženi pred Amerikancima, koji.. nemam toliko prostora za njih.


    Ni blizu ne mislim da bi zbog svega ovoga trebali da prekidamo normalne odnose sa ovim narodima, ali da se osećam poniženim pred njima - izvini, ali nemam nameru. A ti kako ti volja.
  • Razum

    29.10.2011 22:07
    Hmm
    Izgleda da će se istorija ponoviti, jer kako izgleda šljam se nakupio u skupštini, vreme je da ga ''ispljunemo''.
    A i ovi ameri što su ga sastavili, zaboravili postaviti i par svojih najistaknutijih likova, skromni su, nema šta...
  • mobutu

    29.10.2011 16:33
    Samo kad su svi Americki bili andjeli. Mi smo vec imali njihovog "milosrdnog andjela"
  • Pescanik

    29.10.2011 16:01
    compañeros!!!~
    Mashala, kakvo drustvo! Nemam primedbu.
    Svi diktatori na kraju zavrse manje vise isto (smrt u izgnanstvu, zatvoru ili bivaju brutalno ubijeni).
    Milosevic ce uci u istoriju kao kriminalac, a Srbi kao narod koji je pocinio stravicne zlocine. Zapisano - gotovo! Price o pojedinacnoj odgovornosti su fraza kojom zapad ne zeli da nas do kraja ponizi, a morali bi da se kod njih zaduzmo da isplatimo reparacije ostecenima, sto oni ne smeju da dozvole. Licno smatram da je srpski narod kolektivno kriv, bar koliko i Nemci.
    Mozda bi neko morao objasniti zasto se nasi udzbenici istorije drasticno razlikuju od ostalih u svetu.
    Konacno da se i ja slozim sa svim klerofastima u Srbiji. Ne treba da ulazimo u EU!
    Evropa pravi veliku gresku sto nas gura u svoju uniju. Na kraju ce se grdno pokajati zbog toga. Ne zna ona na sta smo mi sve sposobni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna