Info
30.11.2011.
11:24 > 07:29
Leš K.N, majke četvoro dece pronađen je sinoć u naselju Veliki rit, kod Najlon pijace.
  • bns

    02.12.2011 11:56
    @ wtf?!
    Uuuuuu, alaj su tebe ribe odbijale. I još se ne stidiš pred nama svima to priznati.
  • JA-

    30.11.2011 18:08
    Mural
    Naj vaznije da su Canak i SPO sa nacelnikom policije prekrecili mural Ratka Mladica. Sta njih briga za nas koji zivimo ovde.

    Saucesce porodici.
  • @ wtf?!

    30.11.2011 16:51
    "Mislim da ima jako puno zena u tim godinama koje bi rado rodile dete ali ili nemaju stalnog partnera ili ih nesto drugo sprecava u tome. "

    Ima, ali to su vecinom bas te izmedju 35 i 40 koje su dok su bile mladje svojojm uobrazenoscu i egoizmom oterale gomile udvaraca. Sada su u tim godinama kada hvataju zadnji voz pa vec na drugom izlasku pricaju o tome kako zele decu, brak, muza te se momak odmah upita jeli ova samnom samo zbog toga da bi zadovoljila svoje majcinske instikte radjanjem deteta bez obzira kako ce se ta veza kasnije zavrsiti. I onda naravno momak pobegne glavom bez obzira jer vidi da ima posla sa zagorelim kaubojskim tiganjem koja bas vise i nije sama u glavi. Dobro je to sto ona zeli brak i porodicu, ali brate na prvom ili drugom sudaru vec davi o tome i stavlja sebe u centar paznje. Dok je bila riba odbijala je svakog redom u stilu nema u ovom gradu tako dobrog frajera koji je moj nivo a kada je prestignu godine onda daj sta das samo da ostane u drugom stanju i zadovolji svoj naprasiti poriv za porodicnm zivotom a koliko je spremna za takav zivot niko pa ni ona ne zna.
  • @ wtf?!

    30.11.2011 16:44
    Zdravstveno osiguranje?
    Pa po novom zakonu koji je donet jos pre neku godinu svako ne zaposleno lice koje zivi u domacinstvu samo ili sa nekim a i taj je ne zaposlen ima pravo na zdravstvenu knjizicu i lecenje kao i onaj ko je zaposlen i placa sve doprinose. Odes u socijalno, potpises jedan papir sa izjavom da si ne zaposle i da ne primas nikakva primanja, pokazes licnu kartu i dobijes overenu knjizicu na godinu dana. E sada, mnogi su lenji pa ih mrzi da sat ili dva provedu u salter sali pa stalno odlazu vadjenje knjizice. Na kraju i zaborave na nju pa se knjizice sete tek kada se nesto dogodi. Obzirom da je ova zena najverovatnije Romkinja oni posto spadaju u ugrozenu grupu gradjana nacinom svog zivota, uslovima zivota, nezaposlenoscu, i jos hiljadu drugih razloga su pozitivno diskrimisani pa kao takvi obavezno imaju zdravstvenu knjizicu, ali je na zalost mnogi ili ne podignu ili uopste ne koriste pogodnosti toga sto je imaju. Sa druge strane Romske zene i kada zele da se nekom pozale u 99% slucajeva nalete na barijeru u vidu muza, brata, porodice i nije ni malo lako da se nose sa svima njima u takvim sredinama i sa takvim mentalitetom okoline.
  • wtf?!

    30.11.2011 14:34
    Kakve sad veze ima natalitet u Novom Sadu sa smrcu ove zene?! Bitnije je pitanje da li je zena imala uopste zdravstveno osiguranje (koje puno ljudi uopste nema!)?!? A verovatno nije imala ni novca da ode kod lekara na pregled. Od sepse se umire prilicno brzo, ali ne bas tako brzo da se nije moglo spreciti da je otisla na vreme kod lekara. Tuga bas.

    A da se vratimo na pitanje nataliteta. Tacno je da je natalitet u opadanju al se ne bi slozila sa tim da zene u tim godinama vise misle o doceku Nove Godine itd itd. Mislim da ima jako puno zena u tim godinama koje bi rado rodile dete ali ili nemaju stalnog partnera ili ih nesto drugo sprecava u tome.
  • @ Mimi

    30.11.2011 12:46
    "22.godine...4 dece...Tuga"

    Gomila zena u Novom Sadu izmedju 25 i 40 godina bez i jednog deteta. Niti razmisljaju o toj mogucnosti, bitniji su nocni izlasci i provodi do ranih jutarnjih sati a trenutno im je najvaznije pitanje zivota u ciju gajbu i sa kojim drustvom da se uvale za docek nove godine. To je tuga.
  • @Mimi

    30.11.2011 11:48
    29 :) nije 22. I ja sam prvo bila pročitala 22 pa rekoh kako je moguće :). Tužno
  • mimi

    30.11.2011 10:30
    22.godine...4 dece...Tuga
  • Nenad Liman 4

    30.11.2011 09:11
    Tuga
    Jadna ta decica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna