Info
30.11.2011.
09:15
Glavni pretres povodom ubistva bračnog para u naselju Telep 30. decembra 2010., ni posle više odlaganja ove godine i dve jučerašnje pauze, nije nastavljen.
  • Dr

    30.11.2011 20:17
    horor iz komšiluka
    Čuj sad mu je loše, povraća mu se i usrao se. Kako mu je bilo baš skroz ok kada je počinio zločin?
    Jao jao kako su svi mudonje kada su jaki i bahati po ulicama dok šikaniraju one male drogerčiće, a oni samo što im ne puze i sve se šutaju u dupe da im budu samo makar u društvu. Koliko ih je bilo u mom komšiluku. Takva serija se svakodnevno mogla gledati ispred zgrada. Ubice, narkodileri, pulini od krupnijih gradskih njuški..... A kada ih stigne zakon onda su prave P****ce.
    Neka ga malo izmasiraju plavci pa će mu biti možda bolje. A bolje će biti i nama jer ćemo mirnije hodati ulicama.
  • Pezos

    30.11.2011 11:40
    Blamaža
    Kakva blamaža suda i pravosuđa u našoj banana državi. Dok je krao narodu i kupovo motore i drogu , bio je uračunljiv. Sad kad mu se konačno stalo na put sad će ga još proglasiti bolesnim i neuračinjivim.Oće mu o našem trošku plaćati i lečenje i posle godinu dve pustiti zbog dobrog vladanja da nastavi da nas krade i ubija. Više ništa nije iznenađenje u ovoj državi.

    Jedan od mnogih Cepingovih mušterija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna