Info
02.12.2011.
11:56 > 13:40
Na Futoškom putu naspram restorana "Šampanjac" došlo je do saobraćajne nesreće kada je vozač džipa na pešačkom prelazu udario dva osnovca.
  • DIVLJI ZAPAD

    05.12.2011 12:36
    Koliko sam samo puta videla srednji prst iz nekog "oklopnog transportera" iza sebe u situaciji dok puštam pešake preko pešačkog.
  • Roditelj

    04.12.2011 19:06
    Strašno moje dete ide u školu Nikola Tesla koja je pored :-(
  • Ljuska bez kikirikija

    03.12.2011 19:50
    Jel te a sta bi sa onim sto vozi jedan od PET auta u Srbiji? Jel su ga nasli? Ili jos uvek tragaju za tim petim autom i vlasnikom koji je ubio osobu na prelazu???
    Sramota u sta se pretvorio Novi Sad!!!
  • vera

    03.12.2011 10:12
    suze
    Sta da vam kazem...slucajno sam vozila iz suprotnog pravca i videla dete kako lezi na putu..ucinilo mi se da je devojcica....ljudi ,ja sam stala kasnije pored puta i plakala...i bila potresena uzasno....i *ebala mater svima koji su mi zatrubili...nemam reci za taj sok koji sam videla...
  • mama

    02.12.2011 23:37
    Sta vrede semafori
    Onima koji zagovaraju semafore, preporucujem da pogledaju snimak sa kamere gde se vidi kako OPEL CORSA prolazi na crveno na semaforu i na pesackom, udara pesaka koji je prelazio na zeleno... Onda neka dodje na parking u ulicu Iva Andrica i pokusa da skrene levo sa parkinga, imace ceoni sudar sa vozilima koja dolaze s Telepa jer su vrhunski strucnjaci tacno merili i projektovali raskrsnicu, a jos veci strucnjaci izveli radove... Ali nemojte da vas to iznenadi, jedini pravi lezeci policajci su u ovome gradu postavljeni ispred pecenjare i nekoliko kafica, kada se bogati vlasnici dzipova dobro najedu i zaliju to brojnim kafama da ih neki jadnik u peglici slucajno ne udari... OVO VISE NIJE MOJ GRAD, VRATITE MI NOVI SAD!!!!
  • Lusi NS

    02.12.2011 23:20
    Ovde je sad kao u Čikagu nekad,pravo prvenstva ima onaj,ko je bolje naoružan.
  • -

    02.12.2011 20:01
    -
    sudeci po komentarima aktivista prema novom zakonu postoji 'pravilo prvenstvo dzipa'

  • @ Novosadjanka

    02.12.2011 18:57
    A i ovi pesacki prelazi su nam prava bruka. Treba svuda postaviti semafore pa neka saobracaj tece sporo ako drugacije ne moze. Ipak je vazniji jedan zivot od stizanja u poslednji cas na neku destinaciju samo zato sto vozac nije krenuo na vreme. I stara kineska poslovica kaze "niko se nije us*ao zato sto je WC bio daleko nego zato sto nije krenuo na vreme". Pre neki dan vozim bulevarom a budala mi ze iza zalepila na bukvalno pola metra. Kako dodam gas da mu malo pobegnem i on doda gas, kako smanjim na 30km/h da bi me obisao i skinuo mi se vise sa vrata i on uspori. Ja udjem u drugu traku da bi mu oslobodio pravac a on neka nastavi i on kreten zamnom udje u istu traku i nastavi da mi dahce za vratom. Onda se priblizim pesackom kod stadiona. Vidim pesaci bi da predju a gledam u retrovizor gde je ova budala. On i dalje kao flaster se drzi za moj branik. Ne znam da li da stanem pesacima ili ne jer ce me kreten udariti i mozda baciti na pesaka. Nista, imam kuku pa neka se zalepi za nju. Stanem a iza cujem skripu kocnica i osetim blagi udarac. Izadjem iz kola, meni nista a frajer se nabio na kuku, curi mu onaj hladnjak na sve strane. Cekam sta ce da bude a on meni "brate, ajde da zaboravimo ovo, nemam vozacku". Posto mi nije bilo nista, sednem u kola i odem. Mislim se ma*u ti jbm hostaplersku, sad ga duvaj.
  • Dosta više!

    02.12.2011 18:55
    Ime,prezime,prijava,kazna...
    Da su do sada osudili jedno 20-tak ovih što sa besnim kolima i još besnijom glavom divljaju po gradu,ovo se danas ne bi desilo.
    Dok god ima zaštićenih,ovo će biti i još gore jer bahatost bez kazne prelazi u naviku.
    Deca su prelazila na PEŠAČKOM PRELAZU.
    Uzgred šta se desilo sa onim što je BMW-om ubio ženu na pešačkom u Pariske komune pa pobegao sa lica mesta,i on je neki pod zaštitom,više se i ne pominje.
  • pesimista

    02.12.2011 16:56
    neka samo policija nastavi akciju protiv pešaka koji prelaze van pešačkog, sve dokle god preostane još makar i jedan živ i zdrav pešak u novom sadu. a kad ih jednom najzad više ne bude, onda će saobraćaj valjda konačno moći da se odvija nesmetano.
  • Novosadjanka

    02.12.2011 16:45
    ...
    Oduzimali bi oni kola,ali ne besna...Ovo je bio dzip,oni koji tako nesto voze su kod nas zasticena vrsta...
  • cane

    02.12.2011 16:35
    n.s
    Ovo nije vise moj grad ni blizu gde sam rodje i gde sam odrastao strašno
  • novosađanin

    02.12.2011 16:23
    pešački
    Stvarno ovo je postalo nepodnošljivo. Ja stanem da propustim pešaka, on više negleda ko još dolazi iza vozila već ispred sebe.Naježim se na pomisao šta može da se desi pa pritisnem SIRENU da svi gledamo u jednu stranu.
  • 1 NS

    02.12.2011 15:48
    Gledanje nema alternativu
    Krivi su i mediji, forsiraju dezinformaciju da pešak ima prednost.
    Zakon jačega važi svugde, naročito u Srbiji.
    Automobil je uglavnom jači od pešaka.
    Džipadžije su često jače od zakona.

    (A ako je klizavo, ili otkažu končice, ili je vozač pijan ili spava...)
  • Dosta!

    02.12.2011 13:54
    Dosta više bahaćenja. Oduzimajte kola. JA SE BOJIM da propuštam pešake u bilo kojoj ulici koja ima dve trake u jednom smeru, jer ne znam da li će i drugi vozač da zaustavi vozilo. Ovo je postalo nepodnošljivo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna