Info
18.12.2011.
07:15
Nezavisni sindikat policije odbacio je poziv sindikalnih kolega da obustavi štrajk i najavio nastavak obustave rada za ponedeljak, 19. decembar.
  • Dukas

    24.12.2011 15:12
    Mito
    "Zaustavi policajac seljaka koji seta parkom pored fakulteta,te ga pita,gde ces sa tim teletom i to jos po gradu.Seljak ga pogleda pa rece,nije to tele,TELE polaze ispit a ovoj se zove MITO!"Bas mi danas rece kolega sa posla kako je uspeo da ubaci 1000 din policajcu ali je to mogao samo kad sedne u njihov,policajski,auto,te ce mu policajac ,Vi ste zaista ozbiljan covek.
    Nemam nista protiv da policija bude u funkciju saobracaja,da pomazu nama vozacima,da izadju u susret problemima a ne samo da kaznjavaju.Ako im je to EU zakon,bolje da se nisu ni falili time jer ja koliko znam,preko granice policija te ne zaustavlja da proveri da li imas opremu,dubinu sare na gumama,sijalice vec ako si zabrljao onda ces da platis i opremu sto nemas.Ovde kod nas sve naopako.
    Kad bi hteli da strajkuju i nasi politicari pa da ih ne gledamo u nasim zivotima,pa ne bi imali ovih problema kao sad!
    Moglo bi se o ovome nasiroko pricati i pisati ali sta vredi ovo ce potrajati dok ne dodje neki KORBAC da svakog moze da domasi i podkaci!
  • 19.12.2011 09:49
    1
    A njihov sef Ivica Dacic se NE MESA U SVOJ POSAO

    ili NIJE U STANJU da resi problem u svojoj firmi

    ali zato im sef RESAVA svetsko-evropske probleme,
    ili je postao pocasni ministar inostranih poslova
    ne bi me zacudilo, u sve se mesa i sve "najbolje zna"
    izuzev svoga posla
  • Ogorčena

    19.12.2011 07:29
    Nema minimuma rada
    Policija ne izvršava minimum rdne obaveze.Dokumenta uopšte ne izdaju.Plata šalterskog službenika sa srednjom školom je jednaka plati profesora.Po čemu su službenici ugroženi?
  • Krivac

    18.12.2011 12:24
    Saobraćajci rade pun gas, čak raznose i rešenja o kaznama koja stižu iz drugih gradova. Toliko su dobri u tome da bi mogli i poštare da zamene. A verovatno kažnjavaju ljude koji ne mogu da registruju auto, a moraju da voze.
  • !

    18.12.2011 11:46
    Svi su zamenjivi!
    Ma isterati sve sa posla pa dovesti novu garnituru. Toliko je nezaposlenih koji bi sve dali pa i za ovakvu, redovnu platu!
  • Mupovac

    18.12.2011 10:19
    Kakav ministar takva i policija.
    Sve na poligrafsko ispitivanje.I svakom policajcu postaviti prosto pitanje:
    Da li je od kako je policajac primio mito,ili ucinio svesno drugo krivicno delo?
    Pitam se koliko bi pripadnika policije ostalo u sluzbi.
    Poceti od sindikalnih vodja i staresina.
    Za izdavanje dokumenata nema minimuma procesa rada a saobracajci rade pun gas.Pitam se zasto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna