Info
06.02.2012.
09:41
Dužnost ministarke omladine i sporta umesto Snežane Samardžić-Marković koja odlazi na funkciju u Savetu Evrope, najverovatnije će obavljati sadašnja potpredsednica Vlade Verica Kalanović.
  • Slusalac

    06.02.2012 15:03
    Dosta je.
    Jos jednom se potvrdilo da nije bitna strucnost vec partijska podobnost.
    Ljudi, prijatelji,gradjani ove zemlje zbog buducnosti Vas i vase dece na sledecim izborima ocistimo Srbiju. Kako ?
    Pratite pomalo i male medije , informisite se putem interneta,procitajte nesto drugo osim rezimskih medija, a znate Vi dobro koji su.
    U krajnjem slucaju glasajte za stranku ili pokret koji bude na listi ,a ima najmanju zastupljenost na RTS-u i bice dovoljno da odu oni sto nam od pocetka devedesetih kroje sudbinu i smenjuju se na vlasti kao na nekoj "seksualnoj komercijalnoj radnici"
  • Voja

    06.02.2012 09:55
    Zna znanje
    Kako Dinkara namešta svoje žene na položaje, pravi je mag. Jedino bi mogao jednom da namesti stvarno nekog stručnjaka za traženu oblast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna