Info
12.03.2012.
07:30 > 08:47
Danas se navršava devet godina od ubistva Zorana Đinđića na kojeg je 12. marta 2003. godine izvršen atentat ispred zgrade Vlade Srbije.
  • MaloMorgen

    12.03.2012 11:37
    Da se ne lazemo...
    http://www.srpskapolitika.com/Tekstovi/Analize/2009/latinica/019.html
  • Vlady

    12.03.2012 11:01
    Tuga
    Danas kada se podsećamo na Zoranovu smrt i dalje osećam neizmernu tugu što je platio glavom takav genijalan čovek. Za koga i za kakvu to državu je platio svojim životom?
    Ja lično za ovu skrnavu državu ne bi dao ni nokat.
  • Пера

    12.03.2012 10:20
    О покојнику све најлепше
    али погледајте фотографију његове владе, све го лопов до лопова, да ли је и Он био чист и необавештен.
  • Neko iz daleka

    12.03.2012 09:36
    Nismo te zaboravili
    Zorane,niko kao ti!!!
  • Boza Bogdanovic

    12.03.2012 08:26
    Ko je iz DOS-a dozvolio?
    Razni mediji su vise puta objavili moj kratki komentar: "Zna se ko je pucao, zna se ko je naredio, a kada cemo saznati ko je od najvaznijih ljudi DOS-a sve to aminovao."
    U nijednoj drzavi sveta se ne ubija predsednik ili premijer bez razloga, osim ako to ne uradi neki ludak da se proslavi. Ubistvo Kenedija nikada nije rasvetljeno do kraja, jer im se nije ni isplatilo. Ubice Djindjica ne spadaju u ludake, vec u "srafove" odlicno organizovane "masine za ubijanje" sa ogromnim iskustvom, stecenim na ratistima sirom Hrvatske, Bosne i Kosova. Legija i Zvezdan su dva obicna robota, koji "rade na dugme, kada ih ukljucis". Ukljucili su ih, i oni su zavrsili posao, koji su zapoceli kod hale Limes.
    Srbija se koprca vec dve decenije. Istok ili zapad, Evropska Unija ili Rusija. Odavno je rascisceno sta su zagovarali Mira Markovic, Milosevic, radikali i najveci tajkuni, da spase vlast i milijarde dolara koje su opljackali od naroda. Jos tada su nudili svim drzavama bivseg SSSR-a da udjemo u zajednicu sa njima.
    Djindjic je bio jedan od retkih lidera DOS-a koji se bezrezervno (i bez alternative) zalagao za ulazak Srbije u Evropsku Uniju. To niko ne moze da ospori, niti je iko i pokusao. Ocigledno je da je imao neprijatelje u samom DOS-u, koji su se zalagali za Rusiju i povratak Srbije u Cetvrti oktobar. Zato je i izgubio glavu, ali je Srbija izgubila mnogo vise.
    Neko iz vrha DOS-a je dao "zeleno svetlo" da ga ubiju. Neko od onih, koji su stajali pored njegovog odra u Hramu Svetog Save i pored njegovog groba u Ruzveltovoj. Mnogi upiru ruku na Kostunicu, Covica i Velju Ilica i verovatno je da su bar delimicno u pravu. Ubedjen sam da ima i drugih, medju njegovim "prijateljima" i najblizim saradnicima iz stranke i Vlade, koji su se svim silama potrudili da mu sruse ugled pre atentata. Djindjic je sada popularniji i kod seljaka i kod intelektulaca, nego sto je bio poslednjih meseci zivota. Danica je oterala Vuka u politicku proslost, Mira Markovic Milosevica u Hag, a Djindjica njegovi "prijatelji" - u grob.
    Neka mu je laka zemlja i vecna slava.
    Boza Bogdanovic, Bor

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna