Info
07.06.2012.
06:23
Prema podacima Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje (RFZO), u Srbiji je do sada više od 5, 5 miliona građana izabralo lekara, odnosno oko 80 odsto njih, a uslov za lečenje o trošku zdravstvenog osiguranja nije samo izbor lekara, već i uplata doprinosa za zdravstveno osiguranje.
  • steva sremac

    07.06.2012 11:39
    sramota
    imam izabranog lekara ustvari imao sam ga.promenuo sam mesto prebivalista(podstanar vec 15 god). naravno promenio sam i zdravsvenu knjizicu.posto ne zivim na toj adresi na kojoj sam prijavljen nego negde sasvim drugde(nece gazda da me prijavi)moram da se lecim 50km dalje. U kojoj mi zemlji zivimo.
  • mb

    07.06.2012 08:57
    Kakav crni izbor?
    Dok se ministri leče po inostranstvu mi se crvljamo po čekaonicama, čekamo mesecima na preglede i za to treba da svakog meseca izdvajamo od bedne zarade, iako na kraju često završimo kod privatnog lekara i dodatno plaćamo nešto što smo već platili. U svetu i privatni lekari mogu da leče preko zdravstvenog fonda. J---te se, bagro jedna bezdušna!!!
  • Tja

    07.06.2012 08:28
    Aj da vidimo da li smete da nekom oduzmete pravo na lecenje zbog izbora lekara. To je grubo krsenje ljudskih prava, a da na pricamo o obavezi poslodavca da placa vas. Kao sto rekoh, ako ste mogli da napravite internet portal za zakazivanje, mogli ste i za izbor lekara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna