Info
19.09.2012.
05:44
Rusija je odlučila da budu okončane humanitarne operacije Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) na njenoj teritoriji.
  • MirkoSlavko

    19.09.2012 09:49
    sve NVO
    sve humanitarne agencije i vecina nevladinih organizacija su delovi spijunskih mreza i vrse ovakva ili onakva snimanja, provere stanja na terenu, ili peru novac ili instaliraju svoje satelite na tudjoj teritoriji..Pa to je opste poznato..
  • 19.09.2012 08:00
    Rusija zatvorila kancelariju USAID-a
    Ta agencija je potrosila i mnogo vise placajuci demonstrante protiv Putina i Jedinstvene Rusije. Rusi kao ne znaju sta oni rade. Sve ono sto Amerikanci ne mogu osvojiti oruzjem to pokusavaju raznim NVO i ljudskim pravima, sto ne idu na Wall Street, i tamo pomognu onima obespravljenim ljudima da dodju do svojih prava.
    Čak 3 miliona gladnih ljudi u New Yorku!
    Mark Dunlea, direktor mreže "Akcija za gladne", kaže da samo u New Yorku ima tri miliona onih koji su na bonovima za hranu.
    Situacija se drastično pogoršala za posljednjih pet godina. Država je, za razliku od 2009., kad je za bonove za hranu izdvajala 4,3 milijarde dolara, prošle godine bila primorana da davanja poveća na 5,1 milijardu. Siguran sam da ni to neće biti dovoljno", kazao je Dunlea.

  • Luka Laban

    19.09.2012 07:15
    Vojnik o skracenju a k.... o postenju
    "Ta američka agencija je utrošila više od 2,6 milijarde dolara na socijalne i ekonomske programe"!!!
    Hahahaha.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna