Autor: Milan Ceković

Info
12.11.2013.
08:42 > 09:20
Pokojnom Davorinu Popoviću (magičnom pevaču grupe Indeksi), nekoliko godina nakon rata u BIH, na konferenciji za medije pred najavljene koncerte u Srbiji, postavljeno je pitanje - da li je tačno da je za vreme rata bio vlasnik javne kuće u kojoj su silovane Srpkinje?
  • Macka

    17.11.2013 00:27
    misevi
    Da, jasno je da nemamo hrabrosti! Vecina ne sme da napise ovakve tekstove, misevi jedni......
    Svaka cast autoru!!!!
  • putnik

    16.11.2013 00:01
    imamo li hrabrosti?
    Svako ima pravo na svoje misljenje i pravo da zauzme stav kakav zeli uz uvazavanje drugacijeg misljenja i razmisljanja. Svaka diskusija vodi ka mogucnosti sagledavanja novih konstruktivnih ideja i navodi na razmisljanje otvarajuci nove puteve prenosa mozdanih impulsa. Svako ko razmenjuje ideje i razgovara dobija sansu da se izdigne iznad vecine i postane samokritican.Medjutim u nasem budjavom drustvu u kome muljanovici sve prepreke savladavaju i sila vlada, onaj ko ima stav ili ideje je nepozeljan a ko misli odbacen. Uskoro cemo postati armija robota koja je programirana da bezuslovno izvrsava naredbe ili cemo ukljuciti mozak i imati hrabrosti da uradimo nesto za sebe!!!!!!
    Nazalost ako ukljucimo mozak brzo cemo shvatiti besmisao ovog drustva pa je mozda lakse biti robot u pokusaju bekstva od stvarnosti?

  • Jos Jedan Javni Anonimus

    13.11.2013 09:48
    Odlicno
    tekst je odlican...
  • Dejan

    12.11.2013 16:16
    @ Anonimus - i ko je tu kriv
    Trebalo bi da razmisliš o tome i da nedostatak smisla za humor može biti veoma opasan.
    Osim toga, hvala ti za prikaz iskvarenog srpskog jezika, mada je to bilo potpuno nepotrebno, ima ga i previše.
  • Balunko

    12.11.2013 14:47
    A onda, opet, besmisleno je braniti se od besmislica, bez obzira na diskurs odbrane.
  • 12.11.2013 12:37
    i ko je tu kriv
    pa naravno ovaj narod pre svega i nasa vlast koja takvima dozvoljava boravak u srbiji isto recimo za balasevica na koncertu u hrvatskoj rekao je"mozda me necete razumeti bas najbolje posto govorim iskvarenim hrvatskim jezikom takozvanim srpskim"ali i dalje svi trce da ga slusaju to je srbija i srpski narodQPcuA
  • Glupson2

    12.11.2013 11:28
    i ja cu jednoga dana
    ovako lepo da pisem. samo kad mi dozvole.
  • Glupson

    12.11.2013 11:27
    Hm
    Nakon jednog napada na Sasu Popovica (Grand) da je to sto radi sund i dno - on je mirno odgovorio: narod to voli.
    Kada su u jednom od nirnberskih procesa ispitivali cuvara logora zasto je ubijao - mirno je odgovorio: naredili su mi.

    Po tom i takvom obrascu je najveca ptica na svetu - oro. Po istom tom principu se fakulteti zavrsavaju u pauzi izmedju jutarnjeg bureka i podnevne kafe. Tako se i buduce diplomatkinje MIP polugole pojavljuju na internetu. Tako se i novac zaradjuje kupovinom pistolja na buvljaku i maminom carapom na glavi. Tako se.....ovo sto pisem naziva utopijom. Rekao sam.
  • Vlada

    12.11.2013 09:29
    ...
    To jeste tako kako pišeš i razmišljaš Milane. S druge strane, da bi pouka iz poslednjeg pasusa ugledala svetlost dana i zaživela, potrebno je da se tvoji stavovi ugrade u sistem obrazovanja. S treće strane, znamo da je obrazovanje poništeno i da je prevladalo školovanje, tj. papir je odneo pobedu nad znanjem. Dok to traje, ovakvi napori usmereni su samo prema onima koji ovo već razumeju.
    Napor vredan svoga cilja u društvu koje cilj ne porepoznaje.
  • 12.11.2013 08:49
    Glas Razuma
    Tačno tako... Bravo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna