Info
15.01.2014.
14:18
Ministar finansija Lazar Krstić rekao je danas da nije formalno dobio predlog ministra privrede Saše Radulovića o tome da zdravstveno osiguranje ide na teret budžeta umesto na teret poslodavca, ali da iz onoga što je pročitao u medijima ne vidi način na koji bi se taj novac u budžetu nadomestio u trenutnoj finansijskoj situaciji.
  • Đilas

    08.03.2022 07:08
    Zdravstvo
    Zbog bašte od pola jutra ne mogu da overim knjižicu,traže mi da sam uplaćujem zdravstvenu zaštitu preko pola jutra zemlje...
  • Sergej NS

    16.01.2014 09:36
    Kada je Krstic postavljen bio sam skeptican zbog njegovih godina , medjutim on vrlo ozbiljno i strucno obavlja svoj posao. Ova zemlja je saterana do dna i ukoliko ne napravimo neke rezove mozemo propasti kao Grcka
  • danojla

    16.01.2014 07:25
    ?
    Pa i di su pare?
  • Lexv

    15.01.2014 18:46
    Zdravstveno osiguranje, ovakvo kakvo je sad, nije dobro nizakoga. Mi radni ljudi gledamo kako nam skidaju od plate silne pare a zauzvrat dobijamo zakazivanje i cekanje kod lekara opste prakse bar 5 dana a kada dodjemo na red, imamo cekaonicu punu baba i deda koji cekaju da im lekar prepise recepte i da popricaju malo jer im je dosadno. Zdravstveni sistem se odavno raspao i na njemu nezaposleni i starci samo parazitiraju dok oni koji placaju, ne mogu da dodju na red od istih tih baba i deda koji sede po cekaonicama. Tu nesto ne stima. Bio bih najsrecniji kada bih mogao sam da biram gde cu i da li cu uopste da odvajam od plate za zdravstveno. Sa parama koje sada dajem u fond, mogao bih godisnje da platim bar jednu operaciju i 5 pregleda u privatnoj klinici a ja ne mogu da dodjem na red kod opste prakse. Klasicna pljacka i deranje onih koji imaju da bi se oni koji nemaju lecili.
  • 15.01.2014 17:51
    Kako nema za zdravstvo a ima za 13. plate?
  • 13

    15.01.2014 16:11
    А за чега има,основ једне Државе је здрава нација,а на жалост нама је већ и омладима болесна,без посла,раде код велепоседника,омаловажени и понижени........нису најчешће осигурани.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna