Info
15.01.2014.
15:58
Počasni predsednik Demokratske stranke Boris Tadić smatra da su vanredni parlamentarni izbor neophodni, tvrdi da je laž da je bilo kada izjavio da je za koaliciju sa naprednjacima i dodaje da mu liderstvo u DS nije cilj, ali da je spreman da preuzme vođstvo ukoliko je to volja većine i u interesu je ostvarivanja ciljeva stranke.
  • Nostalgileta

    16.01.2014 19:47
    Profesore nazad u kabinet
    Tamo ćete možda neko i slušati. Javna scena te je sita. Velika greška za DS ako te vrate.
  • Istinica

    16.01.2014 07:38
    Malo podsećanja
    Boris Tadić je izgubio predsedničke izbore od Tomislava Nikolića za oko 2,5% razlike u korist Tomislava Nikolića. Uveren sam da bi ih Dragan Đilas sada izgubio sa 22,5% razlike jer otkako je on preuzeo stranku rejting stranke drastično pada. Prema tome jasno je da su u pravu oni koji traže smenu Dragana Đilasa. I to nije u funkciji osvajanje nekakve vlasti već u funkciji zaustavljanja daljeg pada rejtinga stranke.
  • Animator

    16.01.2014 07:29
    Formiranje DSV...
    ...je skoro neminovnost ako se Tadić vrati na čelo DS-a. Što možda i nije loše.
  • ZoranNS

    15.01.2014 21:32
    DS nikako da shvati da ovo
    DS nikako da shvati da ovo dugo bavljenje sobom, a naročito vraćanje Tadića na čelo partije im je siguran i to veliki poraz. Radije neću izaći na izbore nego da glasam za ovakav DS. Za SNS neću jel su to radikali, ako ne bude neke Vojvođanske opcije, ostajem kod kuće.
  • Bankar

    15.01.2014 20:47
    Dobra vest
    Dobro je da se oni međusobno prepucavaju. Sada mi postaje jasno da traže izbore samo zato da što više osiromaše naron Srbije.
  • Mina

    15.01.2014 20:41
    Zbog loše kadrovske politike, NIKAKVIH smena onih koji nisu dobro radili - isti su nagrađeni još boljim pozicijama, direktorskim, odborničkim i poslaničkim mestima, pojedini "kadrovi" su ih i dobro unovčili, i zbog toga su, između ostalog, mnoge demokrate napustile stranku ili se potpuno pasivizirali. Šest odbornika u Skupštini Novog Sada prešlo u druge odborničke grupe, priča se o prelasku tri poslanika u pokrajinskoj Skupštini, poslanici u republičkoj Skupštini... Da li su odgovarali oni koji su predložili te vajne i bajne demokrate na te funkcije, a ovi se prodali? Ista priča se nastavlja i danas...
  • Radivojsa

    15.01.2014 18:59
    Koliko toga novog Tadic moze doneti stranci?
    Taj isti covek je do pre 2 godine vodio stranku..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna