Info
15.01.2014.
16:07
Uzbunjivači iz Instituta za transfuziju krvi Srbije Dragan Trbojević i Rade Cvetanović, koji su pod zaštitom Agencije za borbu protiv korupcije, dobili su upozorenje pred otkaz zbog intervjua koje su dali Pištaljci, objavio je taj antikorupcijski portal.
  • 16.01.2014 06:44
    badava ste krecili
    navratite malo i u institut za javno zdravlje vojvodine,ne bi bilo naodmet...???
  • 16.01.2014 00:47
    Otkaz u drzavnoj sluzbi vidim dobijaju samo posteni radnici. Podrska sindikatu!
  • PericA

    16.01.2014 00:25
    Kmetovi
    Kad RADULOVIC progura zakon o radu sve ce doci na svoje a kmetovi ce dobiti otkaz. Zato glasajte za NAPREDNJAKE I UNAZADITE SE
  • cuti i radi

    15.01.2014 20:46
    Zalosno je reci cuti i radi nista nisi cuo ni video.verujte bio sam u prilici da radim sa sudskom medecinom tamo sam se nagledao trgovinom sa pokojnicima prodajom stvari sta se koriste za pokojnike ali svi su tamo zasticeni i ne mozete im nista,zato nista nisi video ni cuo nemojte da pro]ete ko ja sto sam video o tome rekao i dobio otkaz sada gulim na birou a biro boli k.... za mene.Cutite i ako vam ponude lovu da cutite prihvatite oberucke.\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\zalosno
  • 15.01.2014 19:48
    Uzbunjivač
    Ono što savetujem svima, ne prijavljujte šefove na sumnju na korupciju. Status uzbunjivača koji vam dodeli Agencija za borbu protiv korupcije neće vam pomoći.Otpustiće vas, ostaviti bez egzistencije, postupci za vaše vraćanje na posao traju godinama a vi i vaša porodica bez prebijene pare, šef okružen vašim dojučerašnjim prijateljima sa possla koji se plase otkaza ima sve iskaze protiv vas. Vi ste po njima lopov, neradnik, lenčuga i sve što kaže šef prijavljen na korupciju.
    U ovoj zemlji status uzbunivača nema zaštitu a Agencija za borbu protiv korupcije je nejaka institucija da zaštiti uzbunivača.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna